colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Nie żebym tłumaczył moją kosiarkę, ale jest chyba troszkę cięższa od Twojej. Może i w tym należy doszukiwać się różnicy w osiągach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Nie żebym tłumaczył moją kosiarkę, ale jest chyba troszkę cięższa od Twojej. Może i w tym należy doszukiwać się różnicy w osiągach. No to uważej Colinsie mój drogi. Jest powód, dlaczego Jacka 180 leciał bez napinki a Twój już nie. Jaki ???? Ha, MILITEC :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No tak, zapomniałem Rangerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) E tam, to "milicjant" ma takie cudowne właściwości Ranger mnie ubiegł... Edytowane 13 Grudnia 2015 przez chaddy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Już mnie Ranger uświadomił. Ale widzę, że to nieodosobniona opinia więc rację przyznać i ja muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Może niech wszyscy pomierzą czasy przyspieszania od 80-120 na V i VI biegu. Będzie można porównać jak zmiana softu wpłynęła na elastyczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Każdy silnik ma ileś tam KM zapasu może Jacka był bez zapasu,pojedzie na hamownie teraz po tym super sofcie to zobaczy czego i ile zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Od 80 to tylko na 6 biegu.Ale też trzeba by ustalić reguły,równy ,płaski odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Tak na marginesie to wlałem dla jaj milicjanta do kangura parę miechów temu. Szybciej nie jeździ. Ale od niedawna żre olej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Może niech wszyscy pomierzą czasy przyspieszania od 80-120 na V i VI biegu. Będzie można porównać jak zmiana softu wpłynęła na elastyczność. Bardzo dobry pomysł ale na V biegu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Już mnie Ranger uświadomił. Ale widzę, że to nieodosobniona opinia więc rację przyznać i ja muszę. No to Jacku mamy już powód mułowatości twojego QQ po upgrade softu . Dolali Ci przed robotą trochę oleju i Militec się rozrzedził w silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Tak na marginesie to wlałem dla jaj milicjanta do kangura parę miechów temu. Szybciej nie jeździ. Ale od niedawna żre olej... Jak od niedawna od wlania milicjanta zaczął pić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 A widzieliście co napisał Chaddy? Dolał Militeka i silnik zaczął żreć olej. Edziu, broń się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Czekam czekam na odpowiedz Wiesz ja jak leje czy lałem do prywatnych czy służbowych silników o różnym przebiegu to apetyt na olej nie wzrastał A silniki szybciej nie jeździły ale zawsze lżej kręciły Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 O żeś ty, ale Edzia wkur....em 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Nie nie wku.... Ale nie odpowiedziałeś czy po zalaniu Milicjanta pojawiło się zużycie oleju w Kangurze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Bardzo dobry pomysł ale na V biegu ! A czemu to na 5 biegu??? W Qqłce 6 wchodzi od 80i miarodajne będzie czy u mnie na nowym sofcie góra się poprawiła,a u innych jest słabiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Edi odpiszę później bo jestem w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Bo dla mnie 6 to nadbieg a nie bieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Panowie,po milicjancie,a raczej przed wmianą wykonać płukankę,zalać świeżym z pierwszego tłoczenia i poczęstować kosiarkę ceratekiem od Liquy Moly Bo dla mnie 6 to nadbieg a nie bieg Ed,ale to właśnie na tym nadbiegu ciora się na trasie! I wszyscy narzekali że nie idzie! A ja dzisiaj stwierdziłem,że idzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Nie no zawsze się sprawdza na 5 biegu ale jak chcecie to testujcie na 6 biegu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No to ja zasieję ziarnko niepewności. Mój do 180 km/h idzie z trudem, ale ogólnie na biegu 6 idzie nieźle. Na starcie też jakoś nie zrywa asfaltu. Mam więc chyba zmodyfikowany soft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Panowie,po milicjancie,a raczej przed wmianą wykonać płukankę,zalać świeżym z pierwszego tłoczenia i poczęstować kosiarkę ceratekiem od Liquy Moly Ceratekiem tym majonezem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Sos do kebeba A jeszcze lepiej Ed,puścić go w automat z tempomatu,niech sam sobie przyspiesza,bo noga nodze nierówna. Mogę obiecać,że we wtorek mogę mojego przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Jacko ty jaja sobie robisz ??? Czy naprawdę polecasz ten majonez Jacko u mnie tempomat szybciej przyspiesza silnikiem niż ja nogą !!!! Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi