Edek01 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Bo Ty oszczędzasz silnik Ja ją całą oszczędzam bo ją bardzo lubię a ona mnie A u mnie przestał palić olej...Może tylko na razie?Ale po 300km nie ubyło nic !!! O i to bardzo dobra wiadomość dla mnie bo żem już pomyślał że Milicjant rozpuścił ci pierścienie A tu okazuje się że ten silnik ma taki ZASYS i zasysa olej do komory spalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nawet w maluchu można było mieć radość z jazdy. W maluchu ,to była radość nie tylko z jazdy,ech młodość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Manixo a ujjjjj z nim 1 nie zsynchronizowana i zawsze kiedy chciałem ją wrzucić to wajchą waliłem w kolano ............ Edytowane 14 Grudnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Oj Edek ,ja nie o maluchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Przepraszam troszku dziś mam refleks intelektualny opóźniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 W maluchu ,to była radość nie tylko z jazdy,ech młodość Hehehe....chyba szybę wymieniałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Tzn,jeżeli doraźne.To w przyszłości mogą planować coś bardziej konkretnego??? Chyba że doraźne,to tylko po to by pozbyć się klienta z gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Teraz rozwiązanie doraźne żeby tylko przetrzymać klienta do końca gwarancji, a potem rozwiązanie docelowe czyli wymiana silnika lub w najlepszym wypadku pierścieni na koszt klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Na taki sam. A za jakiś czas klient znów przyjedzie i zostawi kasę na naprawę. Eureka! Dopiero teraz zajarzyłem, że przecież na tym rzecz polega żeby klient przyjeżdżał do serwisu często i zostawiał dużo kasiory. A nie jakieś niedorzeczne marzenia o bezawaryjności. Mercedes raz spróbował i wyprodukował prawie niezniszczalny model, to prawie zbankrutował. Nissan nie taki głupi jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 K...wa! Wszyscy dookoła biorą....a mój silnik się wyleczył,nie chce cholera brać.Co mu zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jacko daj linka do tego programu, to zapodam go kangurowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Na taki sam. A za jakiś czas klient znów przyjedzie i zostawi kasę na naprawę. Eureka! Dopiero teraz zajarzyłem, że przecież na tym rzecz polega żeby klient przyjeżdżał do serwisu często i zostawiał dużo kasiory. A nie jakieś niedorzeczne marzenia o bezawaryjności. Mercedes raz spróbował i wyprodukował prawie niezniszczalny model, to prawie zbankrutował. Nissan nie taki głupi jak widać. Nissan tez spróbował np. K11 i N15 .Skutek? Renault musiał go ratować .A kto jak kto ,ale Renault zna się na awaryjnych samochodach i ich jeszcze bardziej usterkowych silnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfi Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jezzu..jak sie Was poczyta, to...jedna wielka antyreklama QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jak się nudzisz z Hondą tak jak ja z Tiidą to kup QQ 1.2DIG-T u emocje zapewnione i to wysokich lotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Chaady korbowód bokiem nie wylazł przez blok kangura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jeszcze nie, twarda sztuka ten francuski wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jak się nudzisz z Hondą tak jak ja z Tiidą to kup QQ 1.2DIG-T u emocje zapewnione i to wysokich lotów Bez przesady kolego Edwardzie! Moje nerwy były jak ze stali,pełny spokój 0 stresu,a teraz!?to dopiero luzik! Nic się nie dzieje,oleju nie ubywa,silniczek chodzi jak kosiareczka w pełni sezonu....trzeba by kurna coś zacząć grzebać w tej Qqłce,bo za nudno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) Luzik luzik bo na gwarancji a po Edytowane 15 Grudnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 No dobra.A co po gwarancji może się zepsuć??? Odpowiem,wszystko,wszystko to co i w innych samochodach,a zadam teraz pytanie...czy właściciele tych samochodów nie radzą sobie z naprawami??? Radzą!Więc nie rozumie Edziu twojego podekscytowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zresztą Jacku ,kto nam każe brać ślub z autem. Mnie irytowała honda ,to sprzedałem po 3 miesiącach i tyle. A jak silnik jest wadliwy ,to wątpię by wytrzymał 5 lat gwarancji (3+2) a taką na pewno bym brał na Twoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Tylko ta gwarancja to też jak zabawa w podchody,nigdy nie jest się pewnym co obejmuje.Już gdzieś ktoś tutaj pisał,że mimo przedłużonej,nie uwzględniono mu reklamacji. A czy silnik jest wadliwy? Jakby miał wadę to by dalej pił oliwe,a to się uspokoiło,na razie.Zobaczymy co będzie dalej.Do końca mam jeszcze ponad rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zero problemów i podchodów , Ten kto opisywał ,nie dotrzymał terminów przeglądów, więc dał pretekst. A osiąga prędkośc max ? Pisałeś chyba że nie , więc co to za naprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jacko ja pobudzam towarzystwo do dalszej dyskusyji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 No nie mogłem go rozbujać do 180,dziwnie to trochę wygladało.Ale jeszcze będę próbował A co! Widziałem dane techniczne silnika 1.2 z 2015 r i ma troszkę poprawione osiągi,nie wiele ale ma,więc może to kwestia mojego przewrażliwienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Może? bo w danych technicznych istnieje podział na 2013-14 i 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi