Kamilos1995 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam. Mam problem z moim p 11 2.0 TD bylem u elektryka i sprawdził świece powiedział ze 1 nie grzeje w ogóle. Czy to może być przyczyną tego że samochód bardzo długo kręci odpala na strzała dopiero za 1 razem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam. Mam problem z moim p 11 2.0 TD bylem u elektryka i sprawdził świece powiedział ze 1 nie grzeje w ogóle. Czy to może być przyczyną tego że samochód bardzo długo kręci odpala na strzała dopiero za 1 razem ? TAK najlepiej podjedź do mechanika niech Ci wymieni wszystkie będziesz miał spokój i auto będzie palić, chyba że to coś z elektryką to też nie będzie grzać, ale nie martw się mechanik da sobie z tym radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos1995 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jeżeli chodzi o wymianę to poradzę sobie z tym sam ( na praktykach ) a jakie firmy polecasz patrzałem na bosch 50 zł sztuka lub MAGNETI MARELLI za 28 zł nie znam firmy wiecie coś o niej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Magneti marelli to firma w grupie finansowej fiata, produkująca do nich osprzęt na pierwszy montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.