olokogz Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Wymienial ktos nagrzewnice ? Ostatnio prowadzilem przewody do wzmacniacza i jak podnioslem dywanik od strony pasazera no to moim oczom ukazalo sie bagno... Zagadka znikajacego plynu sie wyjasnila. Ma ktos moze jakies zlote rady przy wymianie tego ? Albo najlepiej fotorealcje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Wymiana nagrzewnicy to jakieś niecałe 6 godzin roboty. Pojedź najpierw, żeby Ci spuścili klimę - odciągnęli wszystko - niestety, ale trzeba wytargać parownik klimy. Do wymiany nagrzewnicy musisz wybebeszyć całą deskę. Inaczej się nie dostaniesz. Zaopatrz się również w torxy z dziurą, bo trzeba poduchę odkręcić. A i na koniec musisz wyregulować sobie cięgno od sterowania przesłony w krućcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olokogz Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Torxy posiadam, znalazlem gdzies na necie nawet Twoje foty z wymontowana deska, masz ich moze wiecej z tego demontazu ? I o co chodzi z ta regulacja ciegna od sterowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Fotek nie mam niestety...... Ale jak za pierwszym razem robiłem domontowanie to posiłkowałem się serwis manualem i stronką nissan4u.com/parts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.