Misiorex Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Witam.Mam problem .Nie działa mi zapalniczka ,zarówki otwierania drzwi podsufitki z przodu i z tyłu.Zarowki sa dobre bo jak przełacze ręcznie to świecą.W bagazniku śwwieci po otwarciu.Działało wszystko ok jeszcze jakieś 4 tygodnie temu.Jaki moze byc problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123hudy Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A bezpieczniki sprawdzałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiorex Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Sprawdzałem od zapalniczki.Jest dobry.Zapalniczka nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jeśli sprawdziłeś obydwa bezpeczniki to , co do świateł w kabinie to bym sprawdził krańcówki w drzwiach, przyszła w końcu prawdziwa jesień i wilgoć mogła zrobić swoje. A jeśli przy zapalniczce nie grzebałeś (zamiana biegunów) do może po prostu się stopiła wkładka, wyjmij gniadzo i sprawdź czy jest napięcię na kablu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiorex Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Jutro podjade do elektryka żeby sprawdził napięcie i reszte rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 a mi się wydaje że to moduł komfortu. kiedyś pisali że topi się tyrystor i trzeba kupić inny i wymienić i będzie działało jak znajdę to prześlę odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja też bym stawiał na moduł komfortu. Było poruszane już tutaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.