kielbasa Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Cześc Czy zakładal ktoś z Was do swojego samochodu tarcze na przód firmy ABE i LPR, nizsza półka cenowa dlatego pytam czy warto, może polecicie jakieś dobre i niedrogie i do tego klocki. Chciałbym sie zamknąc 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 ja ABE klocki hamulcowe używam od kilku lat i niema najmniejszych problemów myślę że tarcze też w miarę dobre będą mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Zobacz tarcze Mikoda. Ja mam i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efej1 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Brembo plus Gerling, polka TRW klockow od 4 lat ten komplet i jest zacnie subiektywna nota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Brembo plus Gerling, polka TRW klockow od 4 lat ten komplet i jest zacnie subiektywna nota No tak ale sadze że mi 300zł nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Ja mialem tarcze i klocki abe i wszystko było ok za ta cenne sa spoko Edytowane 10 Listopada 2014 przez Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Spoko dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Też miałem tarcze ABE przez rok i było ok z klockami Mikoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Też miałem tarcze ABE przez rok i było ok z klockami Mikoda. Miałes przez rok?? Wymieniłes na inne czy tak szybko padły, ile na tych tarczach zrobiłeś km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Miałes przez rok?? Wymieniłes na inne czy tak szybko padły, ile na tych tarczach zrobiłeś km? sprzedałem samochód ;-) ja zrobiłem na nich koło 18.000, pewnie nadal jeżdżą na tym aucie, bo pół roku temu jak go sprzedawałem były niewiele zjechane. Ale też staram się oszczędzać hamulce, sporo hamuję silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 na tym sie nie oszczędza pół roku doprowadzałem heble do porządnego poziomu a okazało się że praktycznie nowe klocki są twarde zjadają tarcze nie pylą i nie hamują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Tofu No ale jak kupie tarcze i klocki LPR czy ABE to dadza radę? Edytowane 13 Listopada 2014 przez kielbasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 ABE montowałem szczęki do fiata i ręczny był kosmiczny ale to firma worek na tył to weź tańsze a na przodek coś lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 ABE montowałem szczęki do fiata i ręczny był kosmiczny ale to firma worek na tył to weź tańsze a na przodek coś lepszego Co bys mi polecił na przód mam na ten interes 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 tarcze + klocek ..zaraz zobacze na alledrogo Tu masz 1 ligę za http://allegro.pl/ate-tarcze-klocki-prz-nissan-primera-p10-p11-i4742665213.html326 zł i to ATE jakie by nie było to złego zdania nikt nie powie .... osobięcie mam teraz na przodku za klocki dałem 120 zł i są miękkie i fajnie to hamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marso73 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 witam posiadam primere p11 od 7 lat zrobiłem ponad 150 tys nią gluwnie po mieśćie zurzyłem parę kopletuw tarcz i klocków jerzdże na oponacz zima 15 lato17 cali polecam tarcze mikoda wewnątrz malowane i nawiercane a poco a poto tarcza najlepiej działa jak jet ciepła z nie gorąca tarcze ok 250zł teraz klocki polecam textar kub drębo b bobre chamowanie w miare miekkie ale nie kurzą felg na czarno taki zestaw jurz nie raz wyciągał mnie z opałuw, pozdrawiam dodam nie posiadam abs 60 % znirzek http://www.mikoda.pl/sklep/koszyk,dodaj,18838?ilosc=2&atm=1509+&typ=tarcza+ham.+went.&tarcza=malowana_wiercona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 witam posiadam primere p11 od 7 lat zrobiłem ponad 150 tys nią gluwnie po mieśćie zurzyłem parę kopletuw tarcz i klocków jerzdże na oponacz zima 15 lato17 cali polecam tarcze mikoda wewnątrz malowane i nawiercane a poco a poto tarcza najlepiej działa jak jet ciepła z nie gorąca tarcze ok 250zł teraz klocki polecam textar kub drębo b bobre chamowanie w miare miekkie ale nie kurzą felg na czarno taki zestaw jurz nie raz wyciągał mnie z opałuw, pozdrawiam dodam nie posiadam abs 60 % znirzek http://www.mikoda.pl/sklep/koszyk,dodaj,18838?ilosc=2&atm=1509+&typ=tarcza+ham.+went.&tarcza=malowana_wiercona Kolego zainstaluj Firefoxa ze sprawdzaniem pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Mechanik powiedział że 2 razy zakładał w Nyskach ABE i miał 2 reklamacje, polecił zakupic tarcze Japanline i klocki ABS, takie tez zakupiłem i zostały założone, za jakis czas napisze jak sie sprawują. Po wymianie tarcz i klocków nadal słychac szum w czasie jazy (zmniejsza sie w czasie zwalniania), nie wiem czy to zimówki , może łożysko, moze macie jakiś pomysł co to może być?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandalieross Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam Panowie, zanoszę się z zamiarem wymiany tarcz i klocków w swojej nysce. Wymodziłem taki układ: przód - Tarcza Zinnger ZNB2905 + klocki TRW GDB3168 (całość koszt 243zł) tył - Tarcza Zinnger ZNB 0883 + klocki TRW GDB3092 (całość koszt 205zł) Pytanie, TRW pewnie znacie, szukam opini nt tarcz Zinngera, ktoś już może zakładał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 zakładałem zawieche kumplowi tej firmy do szmelcwagena i padła po 5 miechach wiec o jakości zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandalieross Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Czyli jednym słowem omijać z daleka, a tak się pięknie chwała na swojej stronie. Szkoda bo cena atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomo Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Mam zupełnie inne doświadczenie z klockami i tarczami Zinngera. Polecił mi je mechanik i jak na razie (prawie 2 lata) sprawują się bez zarzutu. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Wszystko zależy też od stylu jazdy , jak ktoś jeździ jak emeryt to i chińczyk wytrzyma ileś km . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hagy Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Mam zupełnie inne doświadczenie z klockami i tarczami Zinngera. Polecił mi je mechanik i jak na razie (prawie 2 lata) sprawują się bez zarzutu. Oby tak dalej. Ja też jeżdżę na klockach zinngera i polecam. Wszystko działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi