gambiting Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ze wszystkich cenników jakie widać w tej chwili wynika,że w 2015 roku nie będzie możliwości zamówienia Qashqaia z napędem na 4 koła,ani z silnikiem 1.6dCi. Aż oczy przecieram ze zdumienia - jeżeli to jest błąd z mojej strony, to proszę mnie z niego wyprowadzić,bo dla mnie to jest nie do pomyślenia. Juke na 2015 ma opcję 4x4, i X-Trail tak samo, a w Qashqaiu się pozbyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silva Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Dopiero od polowy przyszlego roku powroci 1.6 dci bo przenosza fabryke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftw Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Dokładnie takie samo info dostałem w salonie... brak silników więc, żeby nie mieszać ludziom wycięli z cennika.... ale marketingowo to kiepsko rozegrali bo powinni dać jakieś info, że wróci albo coś takiego, bo jak się ktoś nastawiał wcześniej to teraz na pewno pójdzie do konkurencji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuras77 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A czy jest szansa na 1.6 dig-t z 4x4? O takim marzę... A tak w ogóle witam się ze wszystkimi bo to mój pierwszy post na forum jako coraz bardziej przekonanego przyszłego użytkownika Qashqaia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 W Szwecji nadal mozna zamawiac 1.6 dCi, ciekawe dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 W Szwecji nadal mozna zamawiac 1.6 dCi, ciekawe dlaczego. Kolega napisał o 1.6 dig-t 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Moja odpowiedz dotyczyly tytulu tego watku, czyli gdzie sie podzial silnik 1.6 dCi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Moja odpowiedz dotyczyly tytulu tego watku, czyli gdzie sie podzial silnik 1.6 dCi. w PL też dostępny jest 1.6dci tylko w ograniczonej dostępności - najlepiej pytać dealerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.