Subek Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam. Jestem nowym posiadaczem Primery P11 1.6 z '97 roku. Opisze wszystkie objawy bo nie wiem czy mają one że sobą jakiś związek. A więc falujace obroty na jalowym, zabkowanie aż do obrotów 1.600, duszenie jakby i brak mocy po 4tys. Obrotów. Przy tych 4tys jest jakby odcięcie paliwa czy coś takiego a potem to już jakby mocy w ogóle nie miał. Metaliczny dźwięk na biegu od 800 do 1,700 obrotów na zimnym silniku. Ogólnie to spalanie 11-12 litrów tryb mieszany przy mega lekkiej nodze ( nie wiem czy takie spalanie jest normalne ). Chyba tyle. Jeżeli coś mi Sie przypomni to dopisze. Proszę o porady co pierwsze sprawdzić, z góry dziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Fajnie że napisałeś to jeszcze raz. Tylko po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subek Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Niechcący, myślałem, ze Sie nie dodalo. Sorki Także proszę o usunięcie tematu i przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.