Boski123 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam Forumowiczów. Przez moją głupotę i nieuwagę ułamałem niechcący uchwyt od otwierania(uchylania) fotela pasażera, i moje pytanie jest następujące, czy da się wymienić sam element i jaki byłby orientacyjny koszt takiego rozwiązania, czy jednak jestem zmuszony na wymianę całego fotelu, przeszukałem parę stron typu OLX, Allegro i szczerze powiedziawszy nie mogłem znaleźć tej części jako osobny bez fotela. Pozdrawiam Boski123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Może prędzej kupisz jakiś rozklepany fotel, podzwoń co angole na części sprzedają lub rozbitki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pemo_ Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Uchwyt jest bez problemu do kupienia w ASO, cena nie jest jakaś powalająca, kilkadziesiąt złotych. U siebie wymieniałem kilka lat temu, a ostatnio jeszcze linka poszła, 35 zł w ASO. Wymiana fotela z powodu uchwytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.