Tombo0022 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam Mam następujący problem. Zostałem szczęśliwym posiadaczem X-Traila i mam w nim do wymiany sanki/wózek przedniego zawieszenia. Dostałem dzisiaj info, że sanki w X-Trailu są takie same jak w Qashqaiu. Czy ktoś z klubowiczów może mi tą informację potwierdzić ??? Z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam Mam następujący problem. Zostałem szczęśliwym posiadaczem X-Traila i mam w nim do wymiany sanki/wózek przedniego zawieszenia. Dostałem dzisiaj info, że sanki w X-Trailu są takie same jak w Qashqaiu. Czy ktoś z klubowiczów może mi tą informację potwierdzić ??? Z góry dziękuje za pomoc. Nie tylko w Qashqaiu ale tez w Koleosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombo0022 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Nie tylko w Qashqaiu ale tez w Koleosie. Czyli o ile dobrze rozumie będzie pasował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Nie tylko w Qashqaiu ale tez w Koleosie. Koleos nie jest czasem bliźniakiem konstrukcyjnym T30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Raczej T 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 T31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 T31 ,Koleos ,Qashqai-to praktycznie róznia sie tylko karoserią ,płyta podlogowa i zawieszenie to jedno i to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.