Marvin Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam! Tak się stało że moja Primera musi iść na złom, zostaje mi fajny silnik w gazie (2l). Moje pytanie jest następujące. Co z Primery P10 SL 2.0 będzie pasować do wersji 1.6. Głównie chodzi mi o silnik. Trzeba przekładać instalację elektryczną czy wszystko jest zmontowane systemem uniwersalnym? Jak z pasowaniem skrzyni? UP. Wiem że trzeba przekładać wszystko ze skrzynią i komputerem. Drugie pytanie: Jak sie ma komputer z 1.6 do 2.0 w stosunku do podłączania gratów typu drzwi, lusterka etc. W 2.0 była wersja bez tych "Dodatków" a planowany 1.6 juz to wszystko ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Komputer nie ma nic do rzeczy Jak ma wszystko to bez komputera z 1.6 też będzie miał Ps. Nie masz może maski ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Mam maskę Jak dobrze pójdzie to w przeciągu miesiąca będzie worklog na dwie primery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.