colins Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Edkowi chyba chodziło o 0.1 bar. Tak przynajmniej ustaliliśmy wcześniej. A skoro mowa o barze, to chyba nie oprę się barmanowi, tzn. chciałem powiedzieć, browarowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Tu macie panowie artykul nt. rdzewienia QQ, co prawda po szwedzku ale od czego google translate. Auto dostalo 2 na 5 w kategorii zabezpieczenia antykorozyjnego. Redaktor zaleca zabrac nowy samochod na kapiel w Dinitrolu. http://www.vibilagare.se/test/rost/rosttest-nissan-qashqai-2014 Ja tam mam 10 letnia micrę i 7letnią tiidę a rudej nie ma.No wiadomo na tłumikach czy zawieszeniu btwa jak zawsze ale nie na karosy.Almera z japoni ,rdzewiała duuuużo szybciej,ale za to się w ogóle nie psuła Edkowi chyba chodziło o 0.1 bar. Tak przynajmniej ustaliliśmy wcześniej. A skoro mowa o barze, to chyba nie oprę się barmanowi, tzn. chciałem powiedzieć, browarowi. Jak Go lubię ,to czasem nie wiem o ci Mu chodzi Ja już trenuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Edkowi chyba chodziło o 0.1 bar. Tak przynajmniej ustaliliśmy wcześniej. Tez tak sadze, specjalnie odgrzebalem moj szwedzki podrecznik do prawa jazdy i tam zaleca sie cisnienie podwyzszone o 10-15% niz standardowe celem zmniejszenia oporow toczenia przy nie zmniejszonej przyczepnosci. Nie stosuje skali bar'owej tylko precyzyjniejsza psi i nabijam 37-38 psi na wszystkie kola jednakowo (2.5 - 2.6 bar). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Edek, nie po raz pierwszy zresztą, upiera się przy swoim. Dla niego 1bar to tyle co dla nas 0,1 bar, i tyle. Też idę do bara po browara, bo juz od 11 minut grają i mogło być 2:0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Edziu ,po przecinku ,to jest 1/10 Bar"a ,tak na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Edziu jaja sobie robisz! 1Atmosfera to mniej więcej 1BAR !!! Nie pisz takich rzeczy, 0.01 MPa = 0.1BAR =~0.987Atmosfery i tyle można dać więcej,chyba że na autostradę,wtedy o 0.4 BARa można podnieść. Jeśli jesteś samobójcą ,nie radź tego innym! Jak dasz o 1 BAR więcej,to nie dość że Hardcore w zakrętach,jeszcze opony zniszczysz od czoła bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 No wreszcie . Jest consensus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Alez wy lubiecie pisac o d*pie Marynie....przeciez wiadomo bylo od poczatku o co komu chodzilo.... Edytowane 19 Marca 2015 przez gregson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Obiecałem fotkę mojego śmigacza z felgami 18" N-Tec i srebrnymi dekielkami na śruby więc proszę... Mój pieszczoch w całej okazałości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Obiecałem fotkę mojego śmigacza z felgami 18" N-Tec i srebrnymi dekielkami na śruby więc proszę... Mój pieszczoch w całej okazałości. 2015.03.20-12.23_025.jpg No ladne cacko, pieknie wypucowany, moj to tak sie swiecil tylko jak w salonie stal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 To na bieżnik nie można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ja tam walę na bogato wszystko co się nawinie. Oczywiście mówię o oponach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 To na bieżnik nie można? Smiejesz sie, ale na poczatku tak wlasnie myslalem i bylo dla mnie abstrakcja malowanie opony pedzelkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ja gąbeczką jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 W końcu pojawił się pierwszy 1.5 dCi w ankiecie, @kozjano12 ---------------- ...a spamerzy znowu nie na temat... to się źle skończy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 To na bieżnik nie można? Można , tym http://www.meguiars.pl/shop/product_info.php?products_id=290 ,guma ładnie błyszczy i woda nie zmywa . Nawet rowerowe opony tym zabezpieczyłem i piruetów nie robiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) https://www.google.pl/maps/search/Sunderland+anglia+nissan/@54.9175742,-1.4777688,229m/data=!3m1!1e3 gdzieś tu może już jest moja QQłka:) a może tu:P https://www.google.pl/maps/search/Sunderland+anglia+nissan/@54.9138957,-1.4651163,330m/data=!3m1!1e3 Edytowane 24 Marca 2015 przez klimekpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Klimku szanowny. Oby Twój QQ nie był tutaj. Ooooo TU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 "naprawiony i wykorzystany w inny sposób" wyślą go do PL jako nówka sztuka nie bity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nosz w mordę jeża - jakby mój... teraz wiem czemu cały czas maiałem dziwne przeświadczenie że ma jakiś ładniejszy ryjek niż inne na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Może lepiej nie wiedzieć co działo się z naszymi wehikułami w transporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 I tak wpadasz po mału w "masochizm" a to oleum, a to szum ,a to rdza ,a to zawór rozprężny .... zamiast z maniolo się napić ,zadajesz się z "czarnymi" charakterami którzy sieją defektyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Odkąd na forum nie ma Edka, świat stał się dla mnie brzydszy. W związku z tym do jego powrotu poddaję się masochizmowi. Bo chyba wróci? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 toż przecie wczoraj był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Klimku szanowny. Oby Twój QQ nie był tutaj. Ooooo TU. młodafoka... taki sam jak mój !!!!!!!!!!!! chyba jednak będę odbierać nie jak BASZA z gestem tylko jak Polak ....z czujnikiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi