sph3r3 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) zgadza się - to widzą głównie ci którzy chcą to widzieć lub mają uraz psychiczny i czepiają się szczegółów (jak ja ). Niemniej jednak - zazdroszczę "Tekniarzom" takiej fajnej szybki - zimą rewela. Wiem bo sporo jeździłem fordem z taką szybką ... Edytowane 9 Listopada 2015 przez sph3r3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 zgadza się - to widzą głównie ci którzy chcą to widzieć lub mają uraz psychiczny i czepiają się szczegółów (jak ja ). Niemniej jednak - zazdroszczę "Tekniarzom" takiej fajnej szybki - zimą rewela. Wiem bo sporo jeździłem fordem z taką szybką ... Na poczatku mnie to wkurzalo, teraz tego nie widze w ogole. Od lutego nie uzylem tego ani razu, w zasadzie to nawet nigdy tego nie wlaczalem. Nie bylo zimy, nie bylo mrozu i nie bylo potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Dobrze Waść prawisz ale takich nowości z automatyczną skrzynią nie ma w autach testowych więc pozostaje jakaś tam opinia ... Obecnie też mam ten problem ... i pozostaje mi zawierzyć marce producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 szyba ogrzewana....mmmmm.... Na alledrogo i dla czego,jest za 1000zł(może jeszcze)Ma podejście na kamerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) kiedys juz to bylo ale ... jeszcze raz https://www.youtube.com/watch?v=T4X16uYEkto Edytowane 9 Listopada 2015 przez ProceSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Oglądałem dzisiaj MazdęCX-5.No nie powiem...robi wrażenie.2.0pojemność 160km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Oglądałem dzisiaj MazdęCX-5.No nie powiem...robi wrażenie.2.0pojemność 160km. Tylko ta cena. Jak szukałem we wrześniu, to raczej poniżej 100 tys. zł ciężko. Do tego dema w Mazdzie, wg sprzedawców są w topowych wersjach, więc tak tez taniej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 87 koła podstawowa,następna już 98 ....drogo,ale bryka za****ta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Oglądałem dzisiaj MazdęCX-5.No nie powiem...robi wrażenie.2.0pojemność 160km. A jak CX-3,optycznie, bo nie mam kiedy podjechać? Moc mniejsza,ale też i waga,więc chyba będzie jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jest CX-3 nizsza i mniejsza od Qashqaia.Jest idealnie wręcz wielkości Opla Mocci Silnik 120km moment chyba 204... Dość ładnie rozmieszczone wszystko w środku...kwestia gustu.bagażnik mały.Choć miejsca w środku nie brakuje,siedziałem i z przodu i z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Dla mnie cx3 wielkie rozczarowanie, ale zależy do czego porównać .cx5 aż tak mnie nie powaliło ,chyba że jakiś nowszy model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Jacko29 mi się wydawało, że w CX-3 jest ciaśniej niż w Qq. Z przodu jak wygodnie ustawisz fotel to jeszcze ok, ale wtedy z tyłu mało miejsca na nogi. Podobnie było w HR-V ale tutaj z kolei wielki bagażnik z duża wnęką pod półką. Edytowane 16 Listopada 2015 przez myszorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 moc 160KM to awd (w 2wd 165KM) o ile pamiętam. cx3 jest mniejszy i ciaśniejszy od qq2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 No ale do Nota to najgorzej chyba nie jest w środku,a większego mi nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 No przecież napisałem,że od Qqłki jest mniejsza CX3 ka.Do Note porównywalna,chociaż wydaje mi się ,że w Note jednak z tyłu było ciut więcej miejsca. Maniolo,tak,2WD ma165km ijest to wersja z tego roku.Nowa CX-5 nie wiem jaką Ty oglądałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Oglądałem chyba jednak przed liftem. Za mazdą cx5 stoi ,jak dla mnie , produkcja w Japoni. "Linia produkcyjna w Japonii zapewnia dbałość o najmniejszy szczegół. Nawet Japończycy uważają go za najlepszy samochód roku. " ALE jeśli chodzi o dodatkowe ubezpieczenie/gwarancję na 2 lata ,to nissan mniej się "stracha" Zapis mazdy o rozszerzonej gwarancji: "Podany cennik ubezpieczenia ma zastosowanie wyłącznie w przypadku zakupu ubezpieczenia w ciągu pierwszych 3 miesięcy od odbioru samochodu lub do osiągnięcia całkowitego przebiegu 5 tys. km (w zależności od tego, co nastąpi wcześniej). " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 ... i to przeważyło , że zamówiłem jednak CX-3 a nie HRV . Napewno CX 5 jest dostojniejsza i jest autem rodzinnym.W naszym przypadku dla dwu osób to auto "szyte jest na miarę" i nie będę woził powietrza .Była chęć na 5tkę ale wolałem pełen wypas z AT w CX-3. Wybaczcie , że się pochwaliłem ale trochę "sprowokowaliście mnie" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 No nowy, gratuluję. Ale zarazem szkoda, że opuścisz nasze forum. Pewnie nasze zrzędzenie na QQ odwiodło Ciebie od pozostania w rodzinie. To kiedy QQ na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Na pewno na korzyść Mazdy przemawiają silniki, które objeżdżają Qq pod każdym względem. Niestety jak dla mnie CX-3 jest za mały a CX-5 za drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Mnie też Was i superanckiego forum będzie brakowało Dziękuję .. Edytowane 16 Listopada 2015 przez nowy 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 CX3 bym bardziej do Juke porównywał niż do Note Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 ...to była odpowieđź na drugą część pytania - przepraszam ! Dziękuję Administratorom , że jeszcze nie zbanowali mnie - nas colinsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 CX3 bym bardziej do Juke porównywał niż do Note Ale Porter jeździ note ,więc porównuje ,bo myśli o zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter59 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 ... i to przeważyło , że zamówiłem jednak CX-3 a nie HRV . Napewno CX 5 jest dostojniejsza i jest autem rodzinnym.W naszym przypadku dla dwu osób to auto "szyte jest na miarę" i nie będę woził powietrza .Była chęć na 5tkę ale wolałem pełen wypas z AT w CX-3. Wybaczcie , że się pochwaliłem ale trochę "sprowokowaliście mnie" ... Nooo jeden odważny. Czekam na pozytywy i gratuluję słusznego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Nooo jeden odważny. Czekam na pozytywy i gratuluję słusznego wyboru Powiedz,gdzie tu odwaga? Chyba pragmatyzm? Co nie zmienia faktu ,że też gratuluję. wyboru...czy słusznego? to niestety za kilka lat dopiero się okaże.Oby tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi