stormik Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam wszystkich posiadam Primere 2.0 TD z 2000 r zdazylo mi sie pare razy po wrzucenie na luz ze samochod mi zgasl po podłączeniu do komputera wyswietliło mi takie komunikaty moze ktos bedzie mogł mi pomóc : Kody usterek - 24 Sterownik silnika -Kody usterek w sterowniku silnika a drugi : Zuw. nr 1301 Kodowanie -SV2J661 z góry dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 do jakiego komputera podłączałeś? jaki kabel? jaki soft? zrób diagnostykę za pomocą spinacza, przynajmniej jest rozpiska dotycząca błędów http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/18527-p11wp11-td-kody-bledow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c4ash Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Hej!Stary temat, ale moze ktos jeszcze mial cos podobnego? Na razie nie mam kiedy wybrac sie do diagnosty, wiec nie wiem co wywali blad i jaki.Podczas zwalniania, hamowania, auto traci obroty i gasnie. Co ciekawe po zgaszeniu silnika bywa, ze obrotomierz jeszcze wskazuje jakies 1,5 tys obrotow. Jest to denerwujace i bywa dosc stresujace (np. gwaltowne przychamowanie na skrzyzowaniu i ....). Na razie nikt nie ma pomyslu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 jakie auto jaki silnik?? w Kra masz @Tofu pogadaj to podepnie sie i sprawdzi, do tego warto zmierzyć przepływke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.