hugh_h Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Drążek daj do regeneracji, a reszta na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SieneK_68 Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Drążek daj do regeneracji, a reszta na spokojnie. Słyszałem, że są trzy czy nawet cztery rodzaje tych drążków. Tak czy inaczej oddam do regeneracji bo to bezpieczniejsze. Sworznie też wymienię i tylko się zastanawiam, czy od razu wszystkie cztery czy tylko jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 wymień jeden, ten który padł po co wymieniać coś co jest dobre ?? a co regeneracji to nie polecam. ostatni drążek środkowy po regeneracji wytrzymał mi 500km a nowy wytrzymuje 900km tak że jest różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SieneK_68 Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 po VIN-ie mi ten drążek dopasują? bo słyszałem, że są różne do R20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Wątpliwe, to tylko aso potrafi albo ja haha wyślij mi VIN podam ci OE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 nie powinni mieć żadnego problemu. z tego co kojarzę, to w twoim drążku powinny wszystkie otwory i końcówki być na stożek 15mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Ja bym zregenerował, bo te na rynku to byle co, i nawet nr części nie gwarantuje że będzie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SieneK_68 Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Ja bym zregenerował, bo te na rynku to byle co, i nawet nr części nie gwarantuje że będzie pasował. no dobra ale trzeba jeszcze znaleźć kogoś kto to zregeneruje a nie odwali kaszanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 w Wołominie swoje robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi