Daro Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam posiadam Almere 2003 1,5dCimam problem,średnie spalanie mi sie skasowali i dystans i czas.lecz zasieg jaki mogę wykonać jest cały czas ten sam, powinien maleć w czasie jazdy tak?miałem 230km zatankowałem i nic się nie zmieniło zrobiłem 50km i nie spadło tylko jest 240 km teraz (powinno pokazywać 180km chyba tak? po przejechaniu 50km a nie jeszcze 10km więcej pokazuje?\.)proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inny Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam posiadam Almere 2003 1,5dCi mam problem, średnie spalanie mi sie skasowali i dystans i czas. lecz zasieg jaki mogę wykonać jest cały czas ten sam, powinien maleć w czasie jazdy tak? miałem 230km zatankowałem i nic się nie zmieniło zrobiłem 50km i nie spadło tylko jest 240 km teraz (powinno pokazywać 180km chyba tak? po przejechaniu 50km a nie jeszcze 10km więcej pokazuje?\.) proszę o pomoc Aby resetować u mnie trzeba przytrzymać INFO .Dystans może wzrastać przy ekonomicznej jeżdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.