Daro Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam posiadam Almere 2003 1,5dCimam problem,średnie spalanie mi sie skasowali i dystans i czas.lecz zasieg jaki mogę wykonać jest cały czas ten sam, powinien maleć w czasie jazdy tak?miałem 230km zatankowałem i nic się nie zmieniło zrobiłem 50km i nie spadło tylko jest 240 km teraz (powinno pokazywać 180km chyba tak? po przejechaniu 50km a nie jeszcze 10km więcej pokazuje?\.)proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inny Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 W dniu 19.11.2014 o 03:40, Daro napisał: Witam posiadam Almere 2003 1,5dCi mam problem, średnie spalanie mi sie skasowali i dystans i czas. lecz zasieg jaki mogę wykonać jest cały czas ten sam, powinien maleć w czasie jazdy tak? miałem 230km zatankowałem i nic się nie zmieniło zrobiłem 50km i nie spadło tylko jest 240 km teraz (powinno pokazywać 180km chyba tak? po przejechaniu 50km a nie jeszcze 10km więcej pokazuje?\.) proszę o pomoc Aby resetować u mnie trzeba przytrzymać INFO .Dystans może wzrastać przy ekonomicznej jeżdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.