hot_rider Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 miałem już 2 razy taki przypadek,że podczas upalania na wyłączonym VDC zapalają mi się obie kontrolki i nie gasną do momentu wyłączenia auta w USA tez mają takie problemy ale sami nie wiedzą w czym rzecz bo piszą o kończących/przegrzanych klockach btw. cały ukł hamulcowy mam nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 taka sama sytuacja jak w ESP - zawsze się zawiesza i gaśnie jak się odpali na nowo. W TCS tego nie ma, można robić co się chce, a jak trzeba to pstryk i wyłączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 u mnie jest TCS nieraz przy lataniu bokiem sie zawiesi i dopiero po wyłączeniu silnika ponownie sie zresetuje wiec to raczej normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 U mnie przy lataniu bokiem nigdy takie rzeczy sie nie dzieja a naprawde daje mu srogo wtedy. Mowa o TCS i AT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zab9k Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Też tak miałem, przy naprawde hardkorowym upierd**niu. Ale ta sama sytuacja była w Mazdzie RX-8. Generalnie raczej bym sie nie przejmował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 dokładnie jak Michał mówi - TCS i działa super, a inne się wieszają. Tak jak wspomniałem ESP także "działa" po zgaszeniu i włączeniu ponownym, bo tak to nie raz po 5 km dalej guzik nie reaguje jadąc normalnie spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.