domelboss Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam serdecznie i proszę o pomoc w razie możliwości mam pewiem problem z oświetleniem wnętrza i podświetleniem w drzwiach od strony kierowcy i pasażera mianowicie przestało działac przy otwarciu drzwi styki działaja bo pokazuje mi na desce rozdzielczej czerwony symbol auta a światło nie chce sie zaświecic nadmieniam ze przy otwarciu bagażnika to tam wszystko działa ale to juz inny wiązka mi sie zdaje żarówki mam wszystkie ok i bezpieczniki także (nissan p12 kombi - tak do wiadomości) niewiem czy to coś z elektronikąsie stało czy jakiś tranzystor poszedł ma ktoś jakiś pomysł albo miał taki sam problem to proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Uważam, że to wina uszkodzonego modułu komfortu. Jak rozumiem, jak sobie manualnie włączysz oświetlenie wnętrza, to działa OK i świeci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelboss Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 tak w innych pozycjach wszystko jest ok tylko w pozycji na otwieranie drzwi nie zaswiecaja sie w drzwiach ani nad kierowca i pasazerami lampki jak by to byl ten modul to gdzie go szykac do wymiany moze zapytam inaczej jak to mozna naprawić wymiana jakiegos tranzystora bo możliwe ze coś zrobiło mi zwarcie ze to sie uszkodziło czy jest jakaś możliwośc wogóle to naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.