berater Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Nie zapala się jedna z 3 (lewa skrajna) kontrolka pasów. I tu pojawiają się pytania: 1. Jakim źródłem światła są podświetlane te kontrolki i czy są wymienialne ? 2. Jak się zabrać do wydłubania tych kontrolek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabb Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Poruszaj zamkiem lewego pasa, wepnij parę razy pas, sprawdź przewody od czujnika zapięcia pasa - często się urywają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Albo została celowo odłączona, żeby nie wk***iać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnik5 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Też tak mam. Czasem działa, czasem nie. Ale z tyłu mało kto jeździ więc luz, zwłaszcza że auto księgowej. )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Hola, hola. Ja jeszcze lubię Żonę i nie chcę, żeby coś się jej stało . Poza tym nie wiesz czym ryzykujesz. Księgowa zagląda czasem na forum . Poruszaj zamkiem lewego pasa, wepnij parę razy pas, sprawdź przewody od czujnika zapięcia pasa - często się urywają. Reasumując, sugerujesz, że nie ma co dłubać przy wyświetlaczu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabb Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Sugeruję zacząć rozpoznanie od zamka pasa (szczególnie jeśli ktoś regularnie z tego pasa korzysta), łatwiej i szybciej niż rozbierać konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.