forester16 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Gdzie jest zamontowana piszczałka włączonych świateł? Coś mi się zepsuło i nie piszczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekkkW Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 U mnie jest tuż nad bezpiecznikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Pewien jesteś że to piszczałka? Upewnij się czy przy otwarciu innych drzwi też nie piszczy. Sprawdź włącznik krańcowy w dolnym rogu drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekkkW Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jezeli to Wyłącznik krańcowy to by równocześnie nie zaswiecal oświetlenia wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forester16 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Okazuje się że czujnik. Nie działa piszczałka, światło w kabinie i lampka otwartych drzwi jednocześnie. Dzięki bo już byłem gotów rozbierać pół samochodu w poszukiwaniu tego małego chińczyka, który piszczy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Pasuje od primery p11. Też to przerabiałem. Wstępnie rozbierz i przejrzyj, może da się oczyścić styki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forester16 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jeżeli padł Ci czujnik od drzwi kierowcy , to tymczsowo możesz zamienić go z tylnym (pasażera) pasuje (przynajmniej w p11.144 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.