Gość Przedszkolak Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Ile oleju do automatu w Maximie QX. Spotkałem się z 9,4 lub 10 litrów, ktoś na Forum napisał, że 4 litry. Czy ktoś wie coś na temat olejów OEMowych robionych przez Elfa i Texaco, mających certyfikaty Nissana. Z Nissan Polska jestem w sporze więc nie bede ich pytał, wolę naszych fachowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Tylko castrol 10W30. Moglbys wlac syntetyka Mobil1. A ile?? Nie wiecej jak 4 litry. najlepiej jak wlejesz 3 i pol butelki sprawdz stan jaki masz na bagnecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przedszkolak Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Chodzi mi konkretnie ile oleju leje się do skrzyni automatycznej. Sorry za nieścisłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Chodzi mi konkretnie ile oleju leje się do skrzyni automatycznej. Sorry za nieścisłość. heheh sorki. myslalem ze o silniku mowisz. sprawdze to w ksiazce i ci podam ile, ale cos chyba kolo 7 litrow. jednakze 100 procentowa wiadomosc dam ci jak sprawdze w ksiazce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 7 litrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.