soviet100 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam . Nie pali na benzynie na gazie chodzi ideal . Gaz I gen na śrubie . Pompa paliwa sprawdzona paliwo dochodzi , Sterownik steruje wtryskami jest masa , stały plus też jest na wtryskach a mimo to nawet nie jęknie . Jest w tym dziwnym japońskim wynalazku monowtrysku z podwojnym wtryskiem jakiś zaworek czy coś podobnego ? Dziękuje za wszelkie wskazówki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ale czy pompka podaje odpowiednią ilość paliwa?? moja pompka też podawała a odpalić nie mogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soviet100 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ale czy pompka podaje odpowiednią ilość paliwa?? moja pompka też podawała a odpalić nie mogłem. Wg manometru jest 3bar . Poza tym nawet jak by nie domagała to przelew jej zaślepiłem na chwilę to całe ciśnienie szło na te śmieszne wtryski . Dla potomnych wtryski są zasyfione . Dałem do czyszczenia do boscha zobaczymy co z tego wyjdzie . Dzwoniłem do nissana to 2.700 chcą za jeden . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 heheheh 2.700 x4 albo x6 no to kosztowna wymiana jaki ty masz silnik?? weź uzupełnij profil jak możesz i jak będziesz miał chwile to się tutaj przywitaj ze wszystkimi http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/1060-chcesz-si%C4%99-przywita%C4%87-jeste%C5%9B-nowy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ja pierdziele! FAJNA cena do BMW X6 są po 1900 tyle że stare trzeba oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soviet100 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 To jest monowtrysk taki jak w golfie III tylko że są dwa wtryski . Z24I silnik . Generalnie wtryski nie do uratowania zamówiłem całą górę używaną za 250zł . Bedę mieć chwilę przełożę i zobaczymy co dalej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.