saydack Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Taka moja propozycja na naklejki z logiem - się na trasie poznamy. Jeżeli ktoś zainteresowany to pisać - wieczorem będę znał koszty ale będzie to <10zł (laminowana) 3zł (foliowana)- rozmiar 26x4cm. Poniżej propozycje projektu - wzorowane nieco na naklejkach z 4x4off.pl OSTATNI JEST Z FLAGĄ WOJEWÓDZTWA (to akurat Śląsk) - jeśli ktoś reflektuje to proszę o podanie województwa KOSZT NAKLEJKI 3zł + 5zł wysyłka Jeśli ktoś chcę przyjechać do Jastrzębia-Zdroju po odbiór zapraszam ZAMÓWIENIA ZBIERAM DO KOŃCA MIESIĄCA (tj niedziela) PIENIĄDZE PROSZĘ PRZESYŁAĆ NA: Arkadiusz Sajdak mBank: 49 1140 2004 0000 3102 5100 7593 PKO BP: 50 1020 5558 1111 1391 7030 0077 w tytule przelewu proszę o nick z forum a na prv adres do wysyłki ZAMÓWIONE: CENIAKENZO - 2 sztuki - ENZO, ROMANO - wzór 1 - 11zł zapłacone LEMMY69 - 2 sztuki - LEMMY, DOROTA - wzór 3 - 11zł zapłacone GRUBY - 2 sztuki - GRUBY - wzór 1 - 11zł zapłacone RUDYJARECKI - 1 sztuka - RUDY - wzór 1 - 8zł zapłacone Grzmot - 2 sztuki - Grzmot, Mysia - wzór 1 - 11zł zapłacone tomgr2 - 2 sztuki - Mimi, Tomgr - wzór 1 - 11zł zapłacone DanielZ - 2 sztuki - Wilczasty - wzór 1- 11zł zapłacone Skyller - 1 sztuka - Skyller - wzór 1- 8zł zapłacone dymion620 - 2 sztuki - Dymion - wzór 1 - 11zł zapłacone dziarus - 2 sztuki - dziarus, biesy - wzór 1- 11zł zapłacone DINO- 2 sztuki - DINO, OSKI - wzór 1- 11zł zapłacone Rafi- 2 sztuki - RAFI - wzór 1- 11zł zapłacone Edytowane 17 Grudnia 2014 przez ceniakenzo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 ja chce pierwszy wzór jedną z napisem Enzo i jedną z napisem Romano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 To wiadomo że ja też chcę. 2 z napisem GRUBY i też 1 wzór. A jutro będę coś wiedział odnośnie trap, zainteresowani wiedzą o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Tak wyjdzie - jak coś mogę zmienić czcionkę na bardziej czytelną - choć mi się właśnie tak podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyjarecki Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ja również poproszę o wzór nr 1 z napisem "RUDY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 zaczynam się bać, czytasz mi w myślach ... już jakieś szkice rysowałem, tylko litery miały być gotykiem 1x Lemmy 1x Dorota obydwie wzór 3 - goła flaga, choć w sumie mogłaby być przekreślona flaga unijna no i tradycyjnie już plusior za inicjatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Wzór nr.1 z napisem "Grzmot". Czcionka jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgr2 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Wzór nr.1 czcionka może być 1x Mimi 1x Tomgr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 ... czyli nie muszę już dzwonić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielZ Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 To ja poproszę wzór 1 , z napisem "Wilczasty" dwie sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Tak wyjdzie - jak coś mogę zmienić czcionkę na bardziej czytelną - choć mi się właśnie tak podoba Mi pasuje, dzięki Saydack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 no mi tez takie cuś pasuje ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 czyli, że: nie trzy wzory do wyboru ... tylko żebyśmy wspólnie wybrali jeden, tak? jeśli tak to oczywiście nie będę "stawał okoniem" ... to co wszyscy poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) PROJEKTY - posprawdzajcie proszę czy wszystko ok Edytowane 26 Listopada 2014 przez saydack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 czyli, że: nie trzy wzory do wyboru ... tylko żebyśmy wspólnie wybrali jeden, tak? jeśli tak to oczywiście nie będę "stawał okoniem" ... to co wszyscy poproszę Wzory do wyboru ale unijnej przekreślonej Ci nie zrobię - nie będziemy się mieszać do polityki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyjarecki Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dla mnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgr2 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dla mnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 ale się nas nazbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 To ja jeszcze proszę raz wzór nr.1 z napisem Mysia. Czyli mam u Ciebie dwie naklejki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Zanotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 może przenieść ten temat na główną, albo umieścić jeszcze w innych działach bo może będzie więcej chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 mierkg9 podlinkował już http://forum.nissanklub.pl/index.php/forum/106-gadżety-klubowe-współpraca-klubowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Co Wy tak po cichu... takie fajne naklejki rozprowadzacie? Czy ja też mogę zapisać się ? Skyller ...... (flaga z orzełkiem) , szt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi