dymion620 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam ja też poproszę 2 x z napisem Dymion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) jeśli można to dwie sztuki 1x dziarus 1x biesy dla żonki Edytowane 26 Listopada 2014 przez dziarus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 ja też poproszę dwie sztuki DINO OSKI model jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 kase już masz na koncie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 To na ostatnią chwilę i ja dwie poproszę nr.1 "RAFI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) ZBIERANIE ZAMÓWIEŃ NA TĄ TURĘ UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTE! Naklejki dzisiaj jadą do druku i mam nadzieje że do mikołaja dotrą do Was. PROSZĘ O WPŁATY! Edytowane 1 Grudnia 2014 przez saydack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dziękujemy. Do zobaczenia na wigilii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jeszcze nie ma za co. Do zobaczenia na wigilii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jest ... jest za co Arek za pomysł i ogarnianie całości Asante (suah.)! Niezwłocznie zlecę min. finansów dopięcie strony finansowej transakcji ... ... ... --------------------------------------- poooszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Mam nadzieje Jurek że dotrzecie na wigilię - kuwa na kunywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 o kurcze, chwile odszedłem od kompa a tu takie cuś, gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyjarecki Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Kaska poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Nesta Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Parę dni człowiek w robocie dłużej zostanie i tu taka akcja mnie ominęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Trzeba czujnym być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jak będą chętni to po nowym roku zrobimy drugą turę - więc bądźcie czujni po nie znacie dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek1975 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 ja bym był chętny. ...teraz się spóżniłem...trzeba częściej wyglądać z kanału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Trochę się przedłużyło z drukiem naklejek, ale dzisiaj mam nadzieje zacząć rozsyłkę - oczekujcie listonosza i pamiętajcie że .. zawsze dzwoni dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 super czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ooo Fajnie.... DziękujeMy za "cynk" Teraz tylko oczekiwać .... w moim przypadku - na Panią listonoszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Łokej, dla mnie termin bez znaczenia, na tę budę i tak ich pewnie nie będę naklejał bo na wiosnę do huty jedzie ostatnio zakręty muszę wolniej brać bo tylko progi zostaną na ramie a reszta do rowu odfrunie ... ale jaki komfort teraz mam, już nie tylko zawieszenie dziury wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zawsze czekam na listonosza, bo później lubię patrzeć jak ucieka przed moim pieskiem. Widok jest bezcenny tylko narazie listonosz wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kody Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Przegapiłem kuzwa. Po świętach odbieram furę z przebudowy i przydałoby się. Czekam na następna edycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 A ja miałbym prośbę, chciałbym projekt tych naklejek, bo też przegapiłem i zrobiłbym na własną rękę (trochę większą), tylko chodzi mi o to, żeby wzór pasował, byłaby taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi