DINO Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 a ja nadal czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja też.... nie jesteś sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 a ja czekam do wigilii (z dostawą do ręki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 żeby Nam się nie dłużyło ... https://www.youtube.com/watch?v=vF4qi-k6FDg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Arek pisał że wysłał wczoraj, więc Wy pewnie jutro dostaniecie. Do mnie do domu przyjadą pewnie później niż ja . Listonoszów brakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 dj Lemmy może "na gwiazdkę" będziemy mieć "prezent" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Przepraszam nawał obowiązków i wysłałem dopiero w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Melduję ,iż właśnie trzymam w ręku naklejkę .... Dziękuję saydack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgr2 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Naklejki doszły Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Mam nadzieje że się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 No no ... do mnie też pocztylion dziś zawitał fajowe są, dzięki Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 A ja czekam jak kusek bo do mnie niestety nie dotarł, chyba że faktycznie ma uraz do psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Gruby, Tobie nie wysłałem - jutro się zobaczymy to dostaniesz W styczniu będę robił następne i mam wrażenie że zrobię też większy rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Oki. Ja mam pomysl i juz sie robi projekt koszulek, z tym ze seria bedzie limitowana.:-) Opowiem na wigilii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 może swój mini sklepik otworzymy też mam kilka projektów na naklejki ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Naklejeczki doszły, dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Przyszły naklejki . Co prawda widziałem je tylko przez Skypa, ale są super. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyjarecki Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dzięki, naklejka dotarła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 nalepka dotarła i jest już na aucie wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Też dzisiaj nakleiłem Arek, jeśli mogę coś zasugerować na przyszłość to większy rozmiar dla terenówek (widziałem te z "off-u" ... też fajne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 hehe jak już masz tyle naklejek to szkoda wymieniać tej budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 po zimie musiałbym progi oklejać żeby się nie rozpadła sposób na długowieczność dla "japończyków" ... trytki i naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 no a jak Hubert okleił u siebie cały dół przed zimą hehehe jednak coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Arek, jeśli mogę coś zasugerować na przyszłość to większy rozmiar dla terenówek (widziałem te z "off-u" ... też fajne) Jak nakleiłem u siebie to spostrzegłem że jednak za małe - ale cóż chłop myśli długo ... następną razą będą większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi