lemmy69 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A no właśnie ... dobrze że Kuba zapytał bo mi umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Nie mam grafiki z t1 - chyba że mi coś podeślecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 ja mam tylko przód t1 rysowany na bazie mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To może, żeby usatysfakcjonować wszystkich naszkicujemy zmotę na bazie Picj-up'a, T1 i T2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To moze wyjść cudak jakis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 etam już wrzucałem ale to jest odręczne więc niekoniecznie może sie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Chyba że zrobimy ściepę narodową (klubową w sumie chyba) i zlecimy jakiemuś rysownikowi aby w konwencji tego t2 z projektu dorysował jeszcze t1 do tego i zrobimy koszulkę z t1 i t2 razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To ciekawy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 mam fajne ujęcia swojego auta, odpowiadające mw. pozycją temu z koszulki, można by zarysy skopiować i podmienić parę szczegółów z T2 i Pick'a oczywiście trzeba usunąć bull bar'a i progi, snorkel teraz jakieś T2 i pick-up Huberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 no ja celowo narysowałem tylko połowę samochodu tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Ja też myślałem że dorysujemy z lewej strony t2 tylko przód t1/pickupa i to wyczerpie temat. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez saydack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 ale kształty, kontury możemy wziąć z tych zdjęć no pewnie że "Fantom" powinien po części reprezentować każdy z 3 modeli działajcie, ja idę spać ... rano do roboty wstaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Popieram saydacka. Z lewej strony dorysowac TI i ladnie bedzie sie prezentowalo. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez KubaTyran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Łokej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ten Twój Lemmy by chyba z drugiego zdjecia pasowal, jesli mialyby sie zjezdzac albo z ostatniego jesli rowno mialy by byc A co do tego rysunku/szkicu. To potrzebujesz komputerowy, czy moze być w ołówku i na przykład zeskanowany? Bo jak w ołówku może być, to chyba będę mógł coś zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Chyba szkic byłby lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ale moze byc na papierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Może - obrobię sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 To jeszcze tylko jakieś zdjęcie z którego bedzie szkicowane trzeba wybrac i sprobuje to zalatwic, ale nic nie obiecuje Rozmawiałem z koleżanką, powiedziała, że pod koniec stycznia może się tym szkicem zajac, bo teraz ma sesje (studiuje grafike) pasuje taki termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Chyba się nikomu nie śpieszy poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 To dam jej znac, ze termin pasuje i jak bede mial jakies szkice, to sie odezwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 UWAGA !!! Już ostatni tydzień dla osób które chcą nabyć Nasze POLARKI. Wszelkie dane tutaj. http://forum.nissank...a-forumowiczów/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) No więc tamta koleżanka niestety zrezygnowała, ale poszukałem kogoś innego i mam coś takiego. Czekam na sugestie, co zmienić, żeby autorowi przekazać. Osobiście mi się wydaje, że gril powinien być poziomy, a nie pionowy. Dodam jeszcze tylko, że wcześniej autor nie rysował aut Edytowane 9 Lutego 2015 przez KubaTyran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 mi trochę przypomina jepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Mi tez średnio Tyraka przypomina. Jestem też w fazie rozmów z dziewczyną, która również studiuje grafikę(poleconą przez Tą, która musiała odmówić), zobaczymy co z tego wyjdzie Dziewczyna już się wzięła za rysowanie, powiedziała, że za 2 dni powinno być gotowe Edytowane 9 Lutego 2015 przez KubaTyran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi