ceniakenzo Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 No więc tamta koleżanka niestety zrezygnowała, ale poszukałem kogoś innego i mam coś takiego. Czekam na sugestie, co zmienić, żeby autorowi przekazać. Osobiście mi się wydaje, że gril powinien być poziomy, a nie pionowy. Dodam jeszcze tylko, że wcześniej autor nie rysował aut wydaje mi się że jeszcze na błotnikach powinny być wypuklenia czekam z niecierpliwością. może wykorzystam logo na jakieś gadżety na majówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr5524 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Mam pytanko -co z naklejkami z logiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Musisz sie Mirka w Strfie klibowej w dziale gadzetow dopitac o taki, chyba jeszcze ostatnio mial. O tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/forum/106-gadżety-klubowe-współpraca-klubowa/ Edytowane 24 Lutego 2015 przez Badger1s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 saydack robi zapisy na nowe nalepy http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/98667-naklejki-imienne-nowa-edycja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Cześć czy temat nadal aktualny można składać zamówienia ..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 wyślij zapytanie na priwa do sajdaka myślę że temat jest aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 I jak tam panowie z tymi logami ?? chętnie bym sobie zrobił jakąś fajną koszulkę a przy okazji wam też zrobił ktoś jakieś szkice terrano?, ja niestety nie mam takich zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Szkice są - za projekt się wezmę może dzisiaj jutro wstawię projekt Edytowane 23 Lipca 2015 przez saydack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 fajnie fajnie jak przyjadę do polski to ogarnę koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Kurcze coś mi ten projekt nie idzie Może ktoś się skusi coś zrobić - mogę podesłać plik w gimpie z tego co już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi