Badger1s Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Na razie mam wyjeta sprezyne z ta taka miseczka Zabieraki to chyba nie dla mnie, wolalbym jednak miec nad tym kontrole Po za tym jakby byly takie dobre, to kazdy by spawal, a nie szelesty wydawal na manuale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Właśnie tak robią ... zaspawują, a kiedy zajarzą ile to to pali z zabierakami zmieniają na manuale lub w ogóle na inne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 dokładnie auto pali do 2 litrów więcej i niepotrzebnie wszytko pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Przy mojej ciezkiej nodze dodatkowe 2 litry? O nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zapomniałbym ... sprzedają je z krzyżakami prz. wału w stanie agonalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi