Rafał1979 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam Posiadam QQ z 2010 r, czy w Waszych autach po otworzeniu dachu panoramicznego, hałasuje coś z tyłu. U mnie po otwarciu 3 paneli dachowych, dość mocno hałasują jakby te złożone panele, lub ramka. Przy dłuższej jeździe jest to męczące. Czy macie jakieś sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miralon Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dość mocno to nie, ale coś tam trzeszczy. W obydwu QQ z 2012. Pogodziłem się z tym z trudem bo nie cierpię jak coś stuka,puka. U mnie wystarczy przesunąć roletę o 5 cm z powrotem i już jest cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał1979 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Tak zgadzam się z Tobą po przesunięciu rolety hałas znika. Ale jest to usterka którą powinni w następnych wersjach zniwelować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miralon Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 No właśnie, posiadacze J11 - poprawiono ten feler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot505 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Miałem qq 2008 i nic nie działo się takiego o czym piszecie. W nowym qq też nic takiego się nie dzieje. Okno dachowe w najnowszym ma tą zaletę, że ma filtr- na, nazwijmy to "promieniowanie słoneczne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał1979 Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Być może się coś poluzowało. Muszę to konkretnie sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miralon Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jak sprawdzisz to daj znać. Ponieważ mam to w obydwu autach (podobnie jak odkształcony dół zderzaka z tyłu - pisaliśmy kiedyś o tym) to nie szukałem za bardzo przyczyny. Mam za mało czasu na taką zabawę. Uznałem, że tak jest. U nas to jest jeszcze związane z temperaturą - jak jest chłodniej to jest ciszej... pewnie Nissan nie uwzględnił rozszerzalności cieplnej jakiegoś elementu(-ów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciu Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 No właśnie, posiadacze J11 - poprawiono ten feler? Nic takiego nie zauważyłem, żadnego hałasu, żadnych trzasków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 U mnie też hałasuje przy maksymalnym otwarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ja tylko zapytam - mówicie tylko o otwarciu rolety - nie szyberdachu? W nowym QQ samo okno się nie otwiera - a nie wiem jak w poprzednim - więc na logike zakładam, że piszecie tylko o rolecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ja tylko zapytam - mówicie tylko o otwarciu rolety - nie szyberdachu? W nowym QQ samo okno się nie otwiera - a nie wiem jak w poprzednim - więc na logike zakładam, że piszecie tylko o rolecie. Mam to samo pytanie Bo nie bardzo rozumiem o czego otwarcie sie rozchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miralon Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Kolego, poczyniliśmy założenie :) że wszyscy wiemy, że QQ nie ma otwieranego dachu i mowa o rolecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusDE Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ja w nie słoneczne dni zawsze mam na full otwarte i nie mam żadnych niepokojących odgłosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi