gruby Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja póki co nie idę w ślady Zakuli, ale w przyszłym roku wyciągarka i ironmen muszą wskoczyć do mojego dzika napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Brak czasu mechanika na dalsze przeróbki przyszlmy tygodniu ma dopiero podwozie malować podkładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 normalka, przyzwyczaj się klocki w Deełuu wolą wymieniać ... prostsze i kasę od razu można przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Tutaj Lemmy możesz źle kombinować . Czasami bywają rzeczy ważne i ważniejsze niestety. Firma jest ważniejsza, ale to tylko moje przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 coraz bliżej na majówkę to chyba wszystkie autka już będą przerobione Tomek ze szczecina swojego Explorera też już przerabia pomału jeszcze się zdziwimy jak navara i ex objedzie nasze terrano hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zrobię wszystko żeby tak się nie stało . A gdyby tak było też kupię navarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Pomału do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr5524 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 KOŃCZ WAŚĆ WSTYDU OSZCZCZĘDŻczas sie ruszyć w okolice bochni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Kurcze, teraz jakby ten tył obciążyć tylko ... już by to hulało kabina w sumie długa jest, dwa niby-tłumiki z KO do góry z tyłu kabiny wypuścić ... byłaby miniatura amer. ciągnika siodłowego jeszcze zdublowana oś tylna i siodło pod naczepę ale czad!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Lemmy nie podpuszczaj bo jeszcze Dymion się rozpędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Mechanik mi mówi żebym tak zrobił ale rura od tłumika się nie zmieści miedzy kabiną a paką a z boku nie chciałem dawać bo rura musiała by iść pod ramą obniżyła by prześwit. A po drugie z boku gorąc i znów kobinacja żeby osłonić żeby się nie poparzyć od niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 ale to bez paki miałoby być w zamyśle ... ewentualnie z paką bez nadbudówki i orurowanie od kabiny do tylnej klapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 To już prawie jak zmota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ale pomysł dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 jeździ tu u mnie pick-up D21 z "kominami wydechów" jeździ też Navara ze "ściętym" tyłem pstryknę parę fotek, to Ci podrzucę ... może jakąś inspirację odnajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Mini traker hehe, swoją drogą w maju nie wyglądało że wpadłeś do błota po szyje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 A Ty Robert kiedy zaczynasz "remoncik" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 To jest pytanie na które chyba nikt nie zna odpowiedzi,rozkopałem go i od trzech tygodni nie dotknołem nawet palcem tylko ruda przy nim robi nadal :-). Tak jestem zawalony robotą że chyba będe musiał poszukać kogoś co mi to zrobi, może do ciebie go wyśle,albo do Huberta :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Rama juz wy malowana podkładem corbizon ponoć okręty tym malują jutro działamy z a abizolem a czecia ostatnia warstwa ma być izohanem srebrzetym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Czyli zanim zaczniesz malować to się trzeba języków uczyć, żeby poprawnie takie nazwy wymawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dokładnie język można połamać .Jutro się przymierzamy do cięcia blotników przednich i jak czas pozwoli do montażu wyciągarki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 dymion a dźwignąłeś zawieszenie do góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Foty dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No właśnie na słowo nie wierzymy ... dawaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi