dymion620 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Nie mam świeżych fotek nie miałem czasu podjechać do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 jest lifcik na budzie a zawieszenie coś ruszasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Lift jest budy 2 cale polibusze i zawieszenie też jest na maxa razem jakieś 4 cale mniej więcej podniosło się około 15 cm wizualnie więcej już nie pójdzie na fabrycznym wahacze trzymają .Trzeba było coś innego wsadzić w przód. Myślę że to już w tysiącach by wyszło. Po ostatnim spotkaniu w Olkuszu szczelił simering redultra bloto podeszło. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez dymion620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Na tej czerwonej farbie nie będziesz widział kiedy go ruda zaatakuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 a to nie jest podkładowa dopiero ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dymion został tydzień do wigilii, zdążysz poskładać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 To jest podkładowa dopiero piSalem wcześniej ze nie mam aktualnych fotek. Mechaniki mi obiecał ze poskłada do 19 tego.Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 przeniosłem dwa ostatnie posty tu http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/97716-klubowe-spotkanie-wigilijne/page-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Od poniedziałku juz składanie po woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Rama juz wy malowana podkładem corbizon ponoć okręty tym malują jutro działamy z a abizolem a czecia ostatnia warstwa ma być izohanem srebrzetym w zasadzie to nie wiem co powiedzieć ... czy mechanik to taki trochę starszy facet ? czy tniecie koszty ? a 4" tu wychodzi tak z 10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Czyli? Co masz na myśli? TAKIEGO BYM CHCIAŁ http://www.autoevolution.com/news/the-viking-29031-is-an-amphibious-monster-truck-from-russia-video-photo-gallery-89787.html#agal_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Z zewnątrz imponujący - ale kierownica w środku i max prędkość 80km/h (?!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Może taki, wydake sie dość szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Tak patrzę i muszę stwierdzić że " coś w tym jest " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) To jest subaru impreza z gąsienicami Mattracks - subaru jak to subaru ale Mattracks'a chciałbym mieć Edytowane 14 Grudnia 2014 przez saydack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Navarę Dymion już masz to tylko gąsienice jako opcja zimowa Tylko cena zestawu może zwalić z nóg, ale kto bogatemu zabroni. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez gruby357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Hehe to jak w Taxi 3 tylko fury większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jak przyjdzie kolejne zlodowacenie będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jak na razie jest odwilż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Czyli? Co masz na myśli? TAKIEGO BYM CHCIAŁ http://www.autoevolution.com/news/the-viking-29031-is-an-amphibious-monster-truck-from-russia-video-photo-gallery-89787.html#agal_0 to też amfibia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 do wody dymion to masz talent amfibia dla Ciebie wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Oi tam oi tam przeważnie mam ponton na pace dla ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dymion jak postępy bo w piątek dajemy w palnik i martwię się że możesz być spóźniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Wszystko na dobrej drodze pomaluje błotniki po spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie no na grubo , może powinienem pojechać jednak swoim tylko teraz ma mnie kto przeciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi