dziarus Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 no o wał chodzi , lekko go wykręciło szczerze mówiąc balem się że go upierdzieli na wyjeździe na ament ale przeżył o dziwo ciekawe czy wytrzyma te 37 c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 E tam .Wystruga się z czegoś. Maciek jak będzie Ukraina to ja się piszę jak rozmawialiśmy. Lub wypad błotnik tam umiecie też. To jeszcze nic jak się dowiecie jakie opony pójdą maxxisa to sam szok .Zderzak tez stalowy ale będę go przerabiał pod siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 do wigilii chyba już skończysz, chciał bym zobaczyć to monstrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Pierwsze przymiarki. W sobotę ogarniam przód Edytowane 19 Listopada 2015 przez dymion620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 na pewno dam znać tylko teraz to ja za tobą nie jadę narobisz kolein i tylko czołgiem za tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Łojoj, ale łolbrzym:-) Przymierz koła ze stara 266 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 lekka przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 To taki żarcik miał być tylko ostatnio zniknęły mi emotikony.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 To dopiero przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Jestem pełen podziwu i te Mudzille Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Opony maxxis trepador bias Jutro resory idą do klepania zobaczymy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 efekty klepania resorów, zawsze są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekangur Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 efekty klepania resorów, zawsze są fajne Lepsze klepanie czy dołożenie pióra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 najlepsze, klepanie i dołożenie jednego pióra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Efekt klepania tak przed i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 No to pojechałeś na maksa Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 teraz został tylko przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 CzęśCi juz są do przodu tylko brak czasu na montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Dobre klepanie robi różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Czesci nie pasują znów przeróbka przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 no jak coś to ja te oponki odkupię po atrakcyjnej cenie , rzeżba to jest twórczą pracą a to wymaga czasu i cierpliwości ja swój wał przerabiałem dwa razy a i tak nie jest to ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Wstępne próbki i przeróbki zostało jeszcze dużo pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ale monster wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Super wyszło, na Islandie jedziesz? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi