dymion620 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Nie do Krzyżowej. A kiedyś być może bym chciał albo w stronę Syberii. A tak w sumie nigdzie bo pali jak na prawdziwego czołga 18/100 Edytowane 14 Stycznia 2016 przez dymion620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 no ładnie damian krowa że cho cho , mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Papetki fajniunie ... cały jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ogólnie super, tylko szkoda, że zrezygnowałeś z przedniego fragmentu nadkola, wygląda jakby czegoś brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Tak owszem brakuje ale już dorobiłem bo musiałem żywicą się po bawić .Filmiki będą z wyjazdu z Krzyżowej tam już są Edytowane 17 Stycznia 2016 przez dymion620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 zderzak kupowałeś gotowy, czy robiłeś sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Kupiłem ale ororuwanie górne to na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 zastanawiałem się tylko, dlaczego nie zamówiłeś zderzaka dopasowanego pod szerokość nadkoli i od razu z orurowaniem, ale to już i tak nie ma znaczenia, bo całość wygląda super fajny monsterek ci wyszedł z tej Navarony, ciekawe kiedy zaczniesz myśleć o zmianie motoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 To nie był przeskok z orginału na stan obecny,tylko projekt który się rozwijał w miare wzrostu apetytu Dymiona. A do stajni pewnie też zajrzy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Myślę, że motoru nie będzie chciał zmieniać - >200KM wystarcza Edytowane 20 Stycznia 2016 przez saydack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Motoru nie zmieniam moze jak padnie a zderzak za dużo kasy chcieli na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kody Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Spawarka, szlifierka i trochę szpachli i wychodzi jak oryginał Zderzak chyba był ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Tak tak ten sam tylko z rurkami.Tylko mi nie pasowały mocowania. Juz mówię o co chodzi Ja mam zrobiony jeszcze lift budy i zderzak był za niskoo 5cm mysialem kombinować z mocowaniem Juz zrobione Edytowane 21 Stycznia 2016 przez dymion620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Pięknotka nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 no ująć można nadkola na krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 no o wał chodzi , lekko go wykręciło szczerze mówiąc balem się że go upierdzieli na wyjeździe na ament ale przeżył o dziwo ciekawe czy wytrzyma te 37 c specjalnie dla Ciebie tez go wymieniam Tak zaczęła moja lalunia dostawaćsztywne mosty Jak widzicie ciągu dalszego nie ma z przerabianiem navary kilka fotek .Zakładam sztywne mosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi