Kamil STW Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam posiadam Primke 2.0 (STW) GT Mam mały problem stanąłem przed dylematem naprawiania skrzyni (prawdopodobnie jakieś łożysko strasznie szumi) bądz kupienia nowej. Zastanawiam się jakiej skrzyni szukać czy od primy czy od jakiegoś sunnego GTiR. Ze skrzyniami GT troszke jest kłopotów padaja 5 biegi u minie teraz łożysko a może to tylko wina użytkowników nikt tymi autami po bułki nie jeździ . Zastanawia mnie tylko czy jest sens szukania innej skrzyni i czy od takiego sunnego będzie ona wytrzymalsza? dodam że w niedalekiej przyszłości planuje zrobić swapa na SR20VE. Doradzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 szukaj skrzyni z polifta 2.0, mogę sprawdzić Ci oznaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Albo szukaj skrzyni z W10 masz wtedy to samo co GT a mniej tyrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil STW Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 No w sumie racja może macie jakąś skrzynie z GT od kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.