Michalzzz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam,jestem nowy na forum, proszer nie bić od razu Mam pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników Qashqai z kamerami cofania. Niedawno zdobyłem model z 2012 Qashqai+2. Jednak gdy zająłem się jego dopieszczaniem, zorientowałem się, że po wrzuceniu wstecznego nie wyświetla się obraz z przedniej kamery. Sprawdziłem kamerę, wiązkę i kostkę, wydają się być całe. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Z góry dziękuje za każdą odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 zorientowałem się, że po wrzuceniu wstecznego nie wyświetla się obraz z przedniej kamery. a to nie jest naturalne.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciu Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jak masz włączony wsteczny, to obraz wyświetla się tylko z tylnej kamery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalzzz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 W takim razie kiedy włącza się przednia kamera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Prosił by nie bić bo jest nowy a ty co cytując klasyka " Bo jak siedzisz tyłem do przodu , to przód jest z tyłu , a tył z przodu..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalzzz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Prawie rozumiem, tylko, że na przykład tu: http://parkers.bauercdn.com/PageFiles/75504/YetiLandK_vs_Qashqai360_300513(8).jpg widzimy obraz ze wszystkich kamer, w moim przypadku ta z porzodu nie pokazjue obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Kurde, dawniej to bez kamer się cofało. Cholerny świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalzzz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Może ktoś coś poradzi na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miralon Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 A po naciśnięciu przycisku "camera" widzisz obraz z niej czy też nie? (oczywiście kiedy masz auto "na luzie" lub innym biegu niz wsteczny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Prawie rozumiem, tylko, że na przykład tu: http://parkers.bauercdn.com/PageFiles/75504/YetiLandK_vs_Qashqai360_300513(8).jpg widzimy obraz ze wszystkich kamer, w moim przypadku ta z porzodu nie pokazjue obrazu. A te z boku pokazują? Masz podgląd 360 stopni w tym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Moze Ty masz tylko jedna kamere z tylu i dlatego nic przodu nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Panowie, w pierwszym poście napisał że sprawdził i kamerę i wiązkę i.t.d. Więc chyba nie tą z tyłu , żeby widziała z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalzzz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Działają trzy z czterech. Jedna z tyłu, dwie po bokach, po wbiciu wstecznego nie mam obrazu z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Coś jest nie halo. obraz powinien być z czterech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalzzz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wiec co mogę z tym zrobić, a raczej do kogo się z tym udać (w serwisie najchętniej wymieniliby wszystko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 No jak umieszczona na przodzie skierowana do tylu to ja sie nie dziwie ze nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja bym tą kamerkę podpiął pod tył i sprawdził czy działa , bo to musi być jej wina lub przerwy na łączu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi