Danielslowinski2 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Mam pytanie? Czy podczas hamowania silnikiem w Primerze P12 1,8 benzyna/gaz funkcja aktywnego czasu wtrysku powinna wynosić jakąś wartość czy może spadać do zera . Tak jak w przypadku mojej Ninki ta wartość wynosi 0,3milisekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nissan nie ma pełnego cytat off i dlatego tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielslowinski2 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Co to w takim razie oznacza. I czy mozna to w jakiś sposób regulować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 to oznacza, że przy cutt offie masz 0.3ms i tego się nie reguluje, nie wiem jak to jaśniej wytłumaczyć, nissan tak ma możesz oc najwyżej w instalcji LPG zaznaczyc ignorowanie wtrysku poniżej 1ms bo i tak wtryskiwacz gazowy nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielslowinski2 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dziękuje bardzo za informacje To bardzo cenna informacja. Jeżeli będę mógł w czymś pomóc to służę poradą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.