Gość Michalek Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Niestety w moim Nissanie przyszedł czas na wymiane maglownicy. Mam pytanie czy maglownica od 1.7D pasowala by do mojego 1.3 benzyna?? jesli macie jakies informacje, badz wiecie gdzie moge tanio kupic ta czesc to prosze o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Ja mam takie cudo razem z drazkami i koncowkami od N13 1.6 z 1990r bez wspomagania. lezy w garazu i chyba czeka na Ciebie Tanio.. Jak reflektujesz to daj znac na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michalek Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Tylko czy ta maglownica bedzie pasowala do mojego 1.3??? bo slyszalem jest jakas roznica przy roznych silnikach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Roznica bedzie tylko ze wspomaganiem i bez wspomagania. Reszta bez zmian. Mocowania sa w tym samym miejscu, dlugosc drazkow taka sama, koncowki te same. Nie oplaca sie tworzyc nowego samochodu od podstaw. Teraz nastepny model konstruowany jest zazwyczaj na czesciach poprzedniego. A tu masz N13 i N13. Zmany sa bardzo niewielkie. Gdy bedziesz mial te przekladnie nie widze problemu zeby pomierzyc rozstaw srub i inne sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.