matber1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 cześć. czy poliftowe boczki drzwi wejdą mi p&p do wersji przedliftowej? pytanie odnosi się też do panelu sterowania szybami...jest inny czy mogę swój przemontować? pytanie w miarę na czasie bo mam okazję kupić za bardzo małe pieniądze. dzięki!! yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Z tego co wiem to chyba nie bo kiedyś chciałem kupić z carbonu panel sterowania szybami i mieli tylko do przedlifta i coś tam było nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 ktoś coś jeszcze wie? serio proszę o info bo do rana muszę się zdecydować czy brać czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 najwyzej bedzie wymagac drobnych przerobek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.