jarcyk Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam. Szukam kogoś z komputerem, żeby podpiął się pod moją almerkę. Czyściłem ostatnio przepustnice i mam problem z obrotami. są za wysokie. Almerka jest z 2003r.. Może któryś kolega pomógłby mi z autkiem.Nie mam za bardzo kasy żeby po serwisach Nissana jeżdzić. Bo to może boleć :):. Mieszkam na warszawskim Targówku. Oczywiście mogę gdzieś dojechać. Dogadamy się . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie musi;-) Daj nr.tel. na wp :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcyk Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Dzięki wysłałem na twój profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.