lolo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam czy ktoś sie orientuje co to jest Ekran Home, ktory można wlaczyc w menu J11? Pojawia się miedzy zegarami, ale nic tam nie ma.... Szukalem w instrukcji ale znalazlem tylko informacje, że w menu contents selection opcji master settings można włączyć ustawienia wskaźników - Dom.. zastanawiam sie co to u licha jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Nie jest to po prostu szybkie automatyczne ustawienie navi , z każdego miejsca na powrót do domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 To w samej nawi jest taka pozycja. Ja najpierw myślałem, że jest to pozycja, w której są wyświetlane jakieś komunikaty i ostrzeżenia. Ale na to jest osobna pozycja na wyświetlaczu. Chyba sobie dzisiaj pojeżdże na tym HOME ustawionym i zobaczę czy coś się wyświetli. Dzisiaj pojeździłem pół dnia z ustawionym wyświetlaczem na HOME i... nic. Nic na nim się nie pojawiło. Więc wysnułem wniosek, iż jest to dla tych, którzy nie chcą mieć na wyświetlaczu jakiejkolwiek informacji - bo ich denerwuje (rozprasza) jak coś tam jest. Takie niby "wyłączenie" wyświetlacza, a przynajmniej jego funkcjonalności. A tak mają na wyświetlaczu po domowemu - nawet tapeta wyświetlacza przypomina mi dywan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Też pojeździłem i też nic....tapeta bez informacji. ...hmmm kurcze jakoś dla mnie to dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 mnie sie wydaje ze to jest ta animacja przy uruchomianiu samochodu ? wylacz Home i uruchom system wlacz Home i uruchom ponownie system - moze zobaczysz roznice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Nie. Animację (powitalną) włączasz w osobnej pozycji ustawień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 aha no to nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.