Prisienka Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 zgubiłam dzisiaj klucz do auta, nie mam zapasowego .... co w takiej sytuacji ? laweta i serwis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 porządny serwis od kluczy i powinni załatwić sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prisienka Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 cena mnie zastrzeli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 raczej mniej niż w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Znajomy miał podobną sytuację zapłacił 500zł - dorobił dwa kluczyki + immo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 ew. zakup zamków, stacyjki, kluczyków, ecu, immo z P12 o takim samym silniku, i pewnie szyby na dostanie się do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prisienka Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 znalazłam firmę zajmująca się zamkami , jutro z rana będę dzwonić ... Nie ma "normalniejszego" sposobu by się dostać do środka niż wywalanie szyby ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 można: 1.https://www.youtube.com/watch?v=5itknpZJPeA 2.https://www.youtube.com/watch?v=VRBn4HYtrkA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dobry ślusarz zrobi robotę.Ale tak czy siak nowe zamki to podstawa Lub dorobienie po IMMO nowego klucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Obawiam się, że całkiem łatwo nie będzie. Ja bym od razu pojechał do ASO, aby dorobili dwa klucze po kodzie od IMMO. Temat znam z P11 z systemem NATS. Kolega zgubił klucz jedyny, kupił zestaw zamków, stacyjkę, klucze, komputer i moduł od alarmu a i tak nie odpalił auta. Skończyło się na programowaniu całości od nowa w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 ...tylko jak pojechać bez kluczyka? jak już będziesz wybijać szybę to najpierw sprawdź na allegro która jest najtańsza. Wbrew pozorom te najmniejsze trójkąty są zazwyczaj najdroższe (bo najrzadziej się tłuką i jest ich mało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 ...tylko jak pojechać bez kluczyka? jak już będziesz wybijać szybę to najpierw sprawdź na allegro która jest najtańsza. Wbrew pozorom te najmniejsze trójkąty są zazwyczaj najdroższe (bo najrzadziej się tłuką i jest ich mało). Kolega przewoził auto na lawecie. Słuszna uwaga co do szyby, małe są drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wostok Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Tak informacyjnie dla posiadaczy kluczy. Na Lutomierskiej 115 w Łodzi dorobienie grota z transporderem to koszt 300 zł. Pilota przekładamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Piloty są przekładalne. To fakt. Można mieć (w ramach ciekawostki) zaprogramowanie aż 4 piloty do alarmu, tylko że to dla mnie nie ma sensu w ogóle, skoro groty z transponderem mogą być zaprogramowane maksymalnie 2 _______________________________________________________________________________ I jak skończyła się ta historia ze zgubionym kluczem. Wstawisz jakieś zakończenie tej smutnej historii Koleżanko? Edytowane 28 Grudnia 2014 przez PawelSalata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi