Gość Andrzej G Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Mysia nawet uszczegółowił tutka o technikę posługiwania się śrubokrętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Przepraszam nie zaznaczyłem kierunku wtykania końcówki śrubokręta w szczelinę cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picad Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 "MisilYE" dzięki za fotki. Właśnie tego szukałem i miałem już napisać nowy wątek Moje spryskiwacze dla odmiany zaczęły psikać za wysoko i nie wiedziałem jak to obniżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomster Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 witam, czy mozna kupic gdzies dysze spryskiwacza mgłowe? bo te strumieniowe/pryskajace kroplami sa kiepskie wg mnie, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Na allegro widziałem zamienniki ale nie wiem jak one działają w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi