łysy Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Gratulacje piękna robota ja jeszcze w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 dzisiaj pierwsze testy w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Tylko nie za ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 teraz to te wszystkie górki to jest przedszkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 To znaczy że opony dają radę podwujnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Kilka fotek z mojej przekładki, słabe jakościowo bo robione telefonem przy słabym świetle. https://plus.google.com/photos/114788471820207779491/albums/6145838683418955953?hl=pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 faktycznie słabe fotki. ale kawał dobrej roboty najbardziej zafascynował mnie twój kanał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Do roboty zostały jeszcze pierdoły małe, ale to już na spokojnie A co do kanału to już 3 lata tak stoi bo nigdy nie ma czasu aby go obmurować, a przyjął już kilka samochodów do naprawy (łącznie z matizem który ma 5cm zapasu), i przetrwał kilkukrotne jeżdżenie po nim ciągnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Fajnie sobie to przeczytać jeszcze raz. Kolejny projekt bedzie bardziej wyprawowy ,chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Kilka fotek z mojej przekładki ... Ale czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi