Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Schemat oświetlenia

Jerzy 1958

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Mam problem nie świecą przednie halogeny potrzebował bym schemat oświetlenia do P-12 2,2Di z 2002r kombi.Z góry dziękuje za pomoc

Witam serdecznie. Mam problem nie świecą przednie halogeny potrzebował bym schemat oświetlenia do P-12 2,2Di z 2002r kombi.Z góry dziękuje za pomoc

JESLI BYŁY ORYGINALNIE

UMNIE NIE BYŁO- WYMIENIŁEM PRZEŁACZNIK ŚWIATEŁ W KIEROWNICY TAKI Z POZYCJAMI OD HALOGENÓW PRZÓD I P.MGIELNE TYŁ.

ZAŁOŻYŁEM BRAKUJACY PRZEKAŻNIK W KOMORZE SILNIKA CHYBA Z LEWJ STRONY NIEBIESKI TAKI MAŁY. PO TYM ZABIEGU ODNALAZŁEM KABLE UKRYTE KOŁO ZDERZAKA OD LEWEJ I PRAWEJ STRONY I JEST OK.

JESLI BYŁY ORYGINALNIE

UMNIE NIE BYŁO- WYMIENIŁEM PRZEŁACZNIK ŚWIATEŁ W KIEROWNICY TAKI Z POZYCJAMI OD HALOGENÓW PRZÓD I P.MGIELNE TYŁ.

ZAŁOŻYŁEM BRAKUJACY PRZEKAŻNIK W KOMORZE SILNIKA CHYBA Z LEWJ STRONY NIEBIESKI TAKI MAŁY. PO TYM ZABIEGU ODNALAZŁEM KABLE UKRYTE KOŁO ZDERZAKA OD LEWEJ I PRAWEJ STRONY I JEST OK.

Sa orginalne

Prosze sprawdzic bezpiecznik potem przekażnik \najlepiej włącz halogeny i sprawdź czy na wtyczkach jest 12 volt -może żarówka ,śniedź na wtyczce itp.lub uszkodzony przełącznik.

Do żarówek nie dochodzi prąd

Jeśli wczesniej WIDZIAŁEŚ ze świeciły halogeny to spr. czy po właczeniu przełacznika czy klika przekażnik.(pod maską silnika lewa strona-niebieski)

spr .bezpiecznik w kabinie kierowcy.halogeny świecą po włączeniu drogowych.przełącznik musi mieć rysunek lampki halogen przód i p.mgielne. Czy po właczeniu halogenów masz świecącą kontrolke  na panelu zegarowym?

halogeny świecą po włączeniu drogowych

Halogeny świecą po włączeniu postojówych. A po włączeniu drogowych, zgodnie z przepisami nie powinno się używać przeciwmgłowych. Albo mijania i przeciwmgłowe, albo drogowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...