fikolek2 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Przeglądałem dzisiaj rozrusznik bo od początku jak go mam jakoś tak mułowato kręci,przez co dołożyłem kiedyś drugi akumulator co znacznie poprawiło parametry rozruchu. Zastanawiam sie nad zakupem nowego bo w starym nic podejrzanego nie znalazłem, przegląd aukcji troszke mnie zaskoczył bo okazuje sie że są dwa rodzaje do silników 2.7 td, różnica tkwi w kształcie głowiczki co wydaje mi sie nie mieć wielkiego znaczenia oraz w mocach 1,9KW i 2,5KW i moje pytanie jest takie czy ktoś już zgłębiał to zagadnienie? Jeśli już taki lub podobny temat istnieje prosze o przeniesienie bo szukanka mi nic nie pokazuje coś sie zrooombałoo i każde wyszukiwanie pokazuje brak wyników. Zapomnisłem dodać że obecnie mam z głowiczką wystającą opisywany jako 1.9KW . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Problem z wyszukiwarką? Infolinia: Bort (root administrator) powinien coś zaradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 No i sprawa sie wyjaśniła , nowy rozrusznik zakupiony na ryzyko bo panowie z serwisu rozruszników sprawdzali w katalogach i z danych wymiarowych trudno było coś wywnioskować,może pasować a może nie.No i pasuje jeszcze kilka zdjęć dla wizualnego porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 po za tym że czysty to jakiś taki niewyględny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 ten stary masywniejszy trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ważne że działa jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Najważniejsze i oby działał jak najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.