cycepnik Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 no no jutro podzwonie ile regeneracja w świebodzinie dawałem tam ile używka u mnie z gw rozruchową itd tak jak kolega wcześniej mówił 90% pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 dario88 skąd takiego wziąć fachmana dodam że pochodzę z Gorzowa Wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 http://m.favore.pl/naprawa-sterownikow-pomp-wtryskowych-bosch-vp44-gorzow-wlkp-lubuskie-usluga-215682tu coś masz, zadzwoń popytaj jakie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 fikolek2 dzwoniłem wątpi że to coś z elektroniką ogólnie to "nie mam pojęcia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Tak czy inaczej wróżenie z fusów to musi ktos majgany na to zerknąć co będzie miał czym posprawdzać i będzie wiedział co robi bo naciągacze to szybko zwietrzą kasę zgadzam się z tobą być może ktoś tu odpowie i będzie chciał się za to wziąć w miare dobrej odległośći jestem w stanie zaprowadzić gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 ostatnią rzecz zobaczymy w tym tygodniu jak nie będzie rezultatów pompa do regeneracji Panowie w środę wyciągam pompę i wysyłam do świebodzina do bosch serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Oj będzie,będzie, a błędy odczytaliście ostatecznie czy tak na czuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek1975 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 ostatnią rzecz zobaczymy w tym tygodniu jak nie będzie rezultatów pompa do regeneracji Panowie w środę wyciągam pompę i wysyłam do świebodzina do bosch serwis Do Świebodzina czy do Wilkowa?Bo o Wilkowie slyszałem różne opinie...jacyś magicy od pomp i wtrysków są w Słubicach(kilku kumpli u nich robiło i sobie chwalili) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin316 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nic nie boli tak jak niesprawne auto... Jednorazowy wydatek, nawet większy nie jest aż tak bolesny, nawet jeśli sprawi że przez jakiś czas trzeba będzie jeść chleb ze smalcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 w Świebodzinie mi robili od audi 1.9 tdi 110 KM i chodzi do dzisiaj także nie narzekam mówił że pompa trafia na stół i podłączy wtedy ma zadzwonić z informacją co i jak i ile pompa jutro będzie wyciągana wszystko co można było sprawdzić sprawdzone tylko została pompa ale zacytuje Pana który miał tą samą przyczynę "Witam,miałem identyczny problem - najpierw na rezerwie auto traciło moc, potem jak było mniej niż 1/2 zbiornika,a pod koniec parę sekund po odpaleniu i prze-gazowaniu i zapalała się kontrolka check engin. Niestety skończyło się to regeneracją pompy wtryskowej.Pozdrawiam" okaże się w najbliższym czasie Pompa zawieziona do Międzyrzecza Bosch serwis pomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 no jak tylko wezmą na sprawdzenie i oddzwonią to dam znaka ale jeszcze w serwisie zamówiłem uszczelkę do kanału wodnego przy pokrywie rozrządu koszt 30 lub 40 zł i gdy będzie odpowiedź czy to to Panowie jedna wina pompy rozwalona cała 3500 regeneracja kupiłem dzisiaj drugą za 1200 i dałem do sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 kupiłem używkę 1200 zł i dałem do sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 nie mają pięć dni roboczych kupiłem uszczelkę do kanału wodnego w pokrywie od łańcuszka rozrządu w serwisie 26 zł zapłaciłem panowie poszła mi sekcja tłocząca cała najprawdopodobniej od ciulowego paliwa. jednak zdecydowałem na zregenerowanie swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ta pompe co kupiłem oddałem gosciowi który ma wiele części od terrano 10 lat handluje częściami polecam normalny gościu A cennik wystawie jak dostane pompe i cennik ale cos za wszystko 3500 za sprawdzenie 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A do TDI pompy za darmo oddają? Podejrzewam że też zaboli jak kucnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekterran Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Złota zasada, tankować na renomowanych stacjach ? A tak z czystej ciekawosci, ile kosztuje regeneracja pompy w 2.7tdi? Sent from my Lumia 800 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Odebrałem terrano ! czekam do rezerwy i zobaczy sie wtedy koszty itd opisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek1975 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Odebrałem terrano ! czekam do rezerwy i zobaczy sie wtedy koszty itd opisze i ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Chyba jakiś elaboracik sie szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jak to kiedyś określił mój kolega "takie dziwne uczucie gdy się brzydka wskazówka do pomarańczowego judasza zbliża" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jestem przepraszam byłem za granicą. Od naprawy przejechane jakieś z 500 km nawet na rezerwie i wszystko gra, całkiem inaczej auto chodzi. koszty sama pompa regeneracja praktycznie w środku nowa 3500 zł dodatkowo u mechanika 2130 zł cała obsługa dodatkowo wyciągnięcie włożenie świece żarowe przód tył łączniki stabilizatorów gumy łożysko na napinaczu paska sprawdzenie baku wyciągnięcie i włożenie smoka w baku zbieżność komputer i takie tam duperele. razem 5630 zł + 12000 (auto)=17630 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 5600zł ? Jezusiczku ! PS: chyba zaczynam się cieszyć że wybrałem 2,4 i 2,7 zamiast 3,0 ... przez 2 lata wsadziłem łącznie do obu ok 800zł ( regeneracja wtryskiwacza, alternatora , świece i kable wys napięcia ) , a jakbym zrezygnował z wymiany wtryskiwaczy LPG , bo nie były najgorsze lecz już stukały , to dałoby się urwać z tego jeszcze 260zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 no niestety zabolało ale niestety chciało się to ma. przynajmniej mam nadzieję że już będzie spokój zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babcuk Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) to nie ból ból to jak mój znajomy kupił mondeo za 7000 i w ciągu tygodnia po zakupie drugie tyle już włożył. to dopiero ból to się nazywa OKAZJA Edytowane 10 Lutego 2015 przez babcuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycepnik Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 ale wiem co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi