Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Halogeny dachowe do T30 - gdzie kupić, ma ktoś na sprzedaż?

yoozva
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy,

chcę kupić halogeny dachowe do T30 takie jak na zdjęciu. Szukam na allegro i po sieci, ale nigdzie ich nie mogę znaleźć. Może ktoś chce odsprzedać?  :) :)

post-59786-0-87038600-1418815752_thumb.jpg

Nie szkoda Ci kasy ?.Ja mam bo byly od nowosci. Ale ani razu tego nie wlaczylem. Zycze powodzenia komus, kto bedzie chcial doswietlic droge w czasie jazdy. Da sie, ale po kilku probach w terenie na pewno wyladujemy na jakims drzewie. Co za glupol umiescil przelacznik w tym miejscu, nie mam pojecia.

Poza tym, nawet glupia wymiana zarowki, to wg instrukcji obslugi, serwis.

Koledzy,

chcę kupić halogeny dachowe do T30 takie jak na zdjęciu. Szukam na allegro i po sieci, ale nigdzie ich nie mogę znaleźć. Może ktoś chce odsprzedać?  :) :)

Sprawdź czy od T31 nie będą pasowały, bo takie na allegro widziałem.

Potwierdzam wątpliwą przydatność tego gadgetu, oprócz tego, że nieźle wygląda.

Mam to u siebie. Skoro na drogach publicznych nie są dopusczone, a tylko w terenie i przy właczonych długich, straciłem zainteresowanie. Są bo są.

Nie szkoda Ci kasy ?.Ja mam bo byly od nowosci. Ale ani razu tego nie wlaczylem. Zycze powodzenia komus, kto bedzie chcial doswietlic droge w czasie jazdy. Da sie, ale po kilku probach w terenie na pewno wyladujemy na jakims drzewie. Co za glupol umiescil przelacznik w tym miejscu, nie mam pojecia.

Poza tym, nawet glupia wymiana zarowki, to wg instrukcji obslugi, serwis.

Pozą wątpliwa przydatnoscia tego gadżetu jak również i dyskusyjną  estetyką dla auta(X-trail  wyglada jak ambulans) to jest spore utrudnienie z bagaznikiem na dachu z którego montażem nie kazdy samodzielnie sobie poradzi.

nie poradzi sobie i nie powinien. Szkoda montować bagażnik bo należy wyciąć w tych listwach dziury. Zaślepek raczej brak, więc albo brykasz z bagażnikiem nonstop, albo otwór czeka na wodę. Co do przydatności ja używam często - nocą razem z długimi, polne drogi, oświetlanie wjazdu do garażu (blaszak za blokowiskiem) itd. 

Wydaje mi się, tak jak poznaliśmy kolegę yoozva i jego zainteresowania, że w jego przypadku raczej nie byłaby to taka bezużyteczna zabawka. 

jak również i dyskusyjną  estetyką dla auta(X-trail  wyglada jak ambulans).

Jako dziecko chciałem być kierowcą karetki albo wozu strażackiego. Także prosze nie drwić. To poważna sprawa :).

Zamontuj zamiast zwykłych żarówek stroboskopowe i będziesz miał swój ambulans :D

Edytowane przez sq9mcs

Ba, już dawno bym to zrobił. Ale to zabawa tylko na podwórku.

Ja używam z długimi na normalnych drogach (jasno jak w dzień a komu przeszkadzają dodatkowe światła, wiadomo że jak zapalasz długie to nikt z przeciwka nie jedzie, więc co za różnica ile świateł oświetla ci drogę), patent z "zapałką" i zapalają się razem z długimi nie trzeba szukać przełącznika.

Edytowane przez aabb

Ten drugi jest do T31.

Szukam dobrze bo te za 500 znalazłem ale sa nie kompletne bo bez reszty relingow a chcialem miec komplet swiatla i relingi. Lampy sie przydadza. Auto nie sluzy ki jalo bulwarowka zeby sie pokazac a po to zeby jezdzic nim na dalekie trasy, w las albo po dziurach. Kto czytał moje posty ten wie gdzie mnie nosi.

No nic będę dlubal dalej. Może się gdzieś pojawią, a jak nie to dołożę kilka helli na dach, przyczepionych do bagażnika.

Berater i Pawelz to skoro uważacie ze ich przudatnosc jest znikoma i ich nie używacie to może się ze mną zamienicie. Różnicę w cenie oczywiście wyrównam. :)

Moje relingi za Twój samochód ? Przemyslę  ;) .