yoozva Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Koledzy, chcę kupić halogeny dachowe do T30 takie jak na zdjęciu. Szukam na allegro i po sieci, ale nigdzie ich nie mogę znaleźć. Może ktoś chce odsprzedać? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie szkoda Ci kasy ?.Ja mam bo byly od nowosci. Ale ani razu tego nie wlaczylem. Zycze powodzenia komus, kto bedzie chcial doswietlic droge w czasie jazdy. Da sie, ale po kilku probach w terenie na pewno wyladujemy na jakims drzewie. Co za glupol umiescil przelacznik w tym miejscu, nie mam pojecia. Poza tym, nawet glupia wymiana zarowki, to wg instrukcji obslugi, serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Koledzy, chcę kupić halogeny dachowe do T30 takie jak na zdjęciu. Szukam na allegro i po sieci, ale nigdzie ich nie mogę znaleźć. Może ktoś chce odsprzedać? :) Sprawdź czy od T31 nie będą pasowały, bo takie na allegro widziałem. Potwierdzam wątpliwą przydatność tego gadgetu, oprócz tego, że nieźle wygląda. Mam to u siebie. Skoro na drogach publicznych nie są dopusczone, a tylko w terenie i przy właczonych długich, straciłem zainteresowanie. Są bo są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie szkoda Ci kasy ?.Ja mam bo byly od nowosci. Ale ani razu tego nie wlaczylem. Zycze powodzenia komus, kto bedzie chcial doswietlic droge w czasie jazdy. Da sie, ale po kilku probach w terenie na pewno wyladujemy na jakims drzewie. Co za glupol umiescil przelacznik w tym miejscu, nie mam pojecia. Poza tym, nawet glupia wymiana zarowki, to wg instrukcji obslugi, serwis. Pozą wątpliwa przydatnoscia tego gadżetu jak również i dyskusyjną estetyką dla auta(X-trail wyglada jak ambulans) to jest spore utrudnienie z bagaznikiem na dachu z którego montażem nie kazdy samodzielnie sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 nie poradzi sobie i nie powinien. Szkoda montować bagażnik bo należy wyciąć w tych listwach dziury. Zaślepek raczej brak, więc albo brykasz z bagażnikiem nonstop, albo otwór czeka na wodę. Co do przydatności ja używam często - nocą razem z długimi, polne drogi, oświetlanie wjazdu do garażu (blaszak za blokowiskiem) itd. Wydaje mi się, tak jak poznaliśmy kolegę yoozva i jego zainteresowania, że w jego przypadku raczej nie byłaby to taka bezużyteczna zabawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 jak również i dyskusyjną estetyką dla auta(X-trail wyglada jak ambulans). Jako dziecko chciałem być kierowcą karetki albo wozu strażackiego. Także prosze nie drwić. To poważna sprawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Zamontuj zamiast zwykłych żarówek stroboskopowe i będziesz miał swój ambulans Edytowane 17 Grudnia 2014 przez sq9mcs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ba, już dawno bym to zrobił. Ale to zabawa tylko na podwórku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabb Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Ja używam z długimi na normalnych drogach (jasno jak w dzień a komu przeszkadzają dodatkowe światła, wiadomo że jak zapalasz długie to nikt z przeciwka nie jedzie, więc co za różnica ile świateł oświetla ci drogę), patent z "zapałką" i zapalają się razem z długimi nie trzeba szukać przełącznika. Edytowane 17 Grudnia 2014 przez aabb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekk Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 yoozva -kiepsko szukasz... http://allegro.pl/nissan-x-trail-t30-lampy-dachowe-halogeny-komplet-i4895435256.html lewy - http://allegro.pl/reling-bagaznik-dachowy-nissan-x-trail-i4868505029.html prawy - http://allegro.pl/nissan-x-trail-reling-dachowy-z-halogenem-prawy-i4818462195.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Ten drugi jest do T31. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekk Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 była wcześniej mowa w poście o T31 wiec tez je wkleiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) x Edytowane 19 Grudnia 2014 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoozva Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Szukam dobrze bo te za 500 znalazłem ale sa nie kompletne bo bez reszty relingow a chcialem miec komplet swiatla i relingi. Lampy sie przydadza. Auto nie sluzy ki jalo bulwarowka zeby sie pokazac a po to zeby jezdzic nim na dalekie trasy, w las albo po dziurach. Kto czytał moje posty ten wie gdzie mnie nosi. No nic będę dlubal dalej. Może się gdzieś pojawią, a jak nie to dołożę kilka helli na dach, przyczepionych do bagażnika. Berater i Pawelz to skoro uważacie ze ich przudatnosc jest znikoma i ich nie używacie to może się ze mną zamienicie. Różnicę w cenie oczywiście wyrównam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Moje relingi za Twój samochód ? Przemyslę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoozva Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Hehe żartowniś się znalazł ! Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi