daniel19791 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jak mozna sprawdzic cewki auto szarpie przy dodawaniu gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1978 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Miałem podobny problem nie chciało mi się pieprzyc i kupiłem komplet 4 na szrocie za 40 zł sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/97820-dziwna-praca-silnika-18-pb-lpg/ Post #9 oraz #10. Może to na początek pomoże...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel19791 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Kiedys auto co dzien chodziło nie rowno tak jak by na trzy gary ale po chwili bylo juz dobrze uspokoiło sie to ale teraz lekko przyszarpuje i spadaja obroty przy ruszaniu swiece wymienione ale nic to nie dalo moze to jakas cewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 świece na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 W linku który podałem, jest napisane jak czyścić cewki z nagaru który się zbiera w miejscu styku cewki ze świecą. Słupki cewki są rozbieralne, daje się je odłączyć od samej cewki. Można wyjąć sprężynkę i ją wyczyścić na końcach. U mnie było tam brudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Potwierdzam tam się utlenia i brak styku ,,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.