marinero Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Kupiłem rezaw plast dywaniki, przedni po roku użytkowania zrobiła się dziura i co teraz osobno nie można kupić... REZAW jest ok tak jak PETEX inne typu "no name" proponuje pominąć Edytowane 28 Października 2016 przez marinero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Kupiłem rezaw plast dywaniki, przedni po roku użytkowania zrobiła się dziura i co teraz osobno nie można kupić... Każdy dywanik prędzej czy później się wytrze,u jednych szybciej u innych wolniej.Rezaw ma miękką gumę,która się dość szybko ściera.Rezawy mam już 1.5 roku i kierowcy jest cienki Czy inne wytrzymają dłużej?Może,ale też wiele z tych innych dłuuugo pachnie inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan555555 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Te są dobre i nie maja zapachu gumy:http://archiwum.allegro.pl/oferta/dywaniki-gumowe-nissan-qashqai-07-oryginal-rigum-i4937488136.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeRŁAziomal Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Każdy dywanik prędzej czy później się wytrze,u jednych szybciej u innych wolniej.Rezaw ma miękką gumę,która się dość szybko ściera.Rezawy mam już 1.5 roku i kierowcy jest cienki Czy inne wytrzymają dłużej?Może,ale też wiele z tych innych dłuuugo pachnie inaczej.... Popieram. Dywanik od kierowcy ma ze 2-3 lat i cos mi sie wydaje ze po zimie wyzionie ducha... ;-) Wklad bagaznika rowniez-2 letni i w jedym miejscu juz wytarty doscyc... Pozatym dywanik po stronie pasazera z przodu co krok to musze go poprawiac..niby dobrze wyprofilowany a chodzi jak chce... Osobiscie 3 w skali 5/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cube Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ja od 6 lat mam gumowe ori Nissana i dalej są w bardzo dobrym stanie. Jak ktoś chce na dłuższy czas, polecam te oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan555555 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ja od 6 lat mam gumowe ori Nissana i dalej są w bardzo dobrym stanie. Jak ktoś chce na dłuższy czas, polecam te oryginalne. To chyba zależy także od rodzaju obuwia - gdy ma ostrą podeszwę, to prędzej, czy później robi się dziura (u mnie po 4 latach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 U mnie zima najbardziej widoczna będzie jednak wewnątrz... juz chyba nadszedł ten czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Bardzo dobre POLSKIE dywaniki gumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Made by Nissan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 U mnie zima najbardziej widoczna będzie jednak wewnątrz... juz chyba nadszedł ten czas. Oooo a u mnie te dywaniki leza w garazu. Musze je wystawic na sprzedaz dzieki, ze mi przypomniales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Spoko. Masz coś jeszcze na sprzedaż? pozwól że zapytam, dlaczego nie korzystasz? Nie lubisz gum, nie podobają się czy jeszcze coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattk Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Oooo a u mnie te dywaniki leza w garazu. Musze je wystawic na sprzedaz dzieki, ze mi przypomniales He. U mnie też. Nie chcę martwić kolegi co właśnie zakupił - ale są beznadziejne. Słabo się układają - jakieś takie sztywne i te ranty jak bok miski. Leży cały komplet nowych w garażu - w samochodzie własnie zamontowane te polskie i są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Że te niby lepsze? http://allegro.pl/nissan-qashqai-ii-od-2014-dywaniki-gumowe-korytka-i4990416763.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattk Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Że te niby lepsze? http://allegro.pl/nissan-qashqai-ii-od-2014-dywaniki-gumowe-korytka-i4990416763.html Te też takie sobie. Ja mam dywaniki z firmy CIK CAR - mogę powiedzieć, że lepszych jeszcze nie miałem w żadnym aucie, a trochę tego było. Guma jest elastyczna, ale się nie przeciera. U mojej żony w Juke są oryginały i ma już dziury nie tylko pod pedałem gazu. Te do Qashqai'a masz tutaj: http://dywaniki-gumowe.cikcar.pl/produkt.php?id=140704:105032&dzial=akcesoria_samochodowe&kategoria=dywaniki_gumowe&pkt=nissan&typ=qashqai_ii&on=tak Edytowane 18 Listopada 2016 przez mattk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Made by Nissan? Made in Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 http://allegro.pl/nissan-qashqai-ii-od-2014-dywaniki-gumowe-korytka-i4990416763.html Jak mocujecie te dywaniki? Robicie dzuiry w podlodze zeby wkrecic srobki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Przecie są fabrycznie zamontowane kołeczki do tego typu dywaników, pewnie nie zwróciłeś uwagi, jest jednak utrudnienie jak chcesz wyjąć wycieraczkę dlatego ja mam nie zamocowane i nie latają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Gregsonie, ale masz w aukcji komplet stoperów do mocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) No mam stopery fabryczne. Ale one nie pasuja do tych wycieraczek. A wycieraczki kupilem chyba z rok temu, tylko nie moglem ich zamocowac, wiec odlozylem na polke. Teraz sobie o nich na nowo przypomnialem i probuje na nowa zamocowac. A stopery od wycieraczek mogly by byc uzyte gdyby wkrecic wkrety w podloge. Chyba Edytowane 23 Listopada 2016 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Tylko po co wkręcać ? Są dość dobrze dopasowane.A później za każdym razem przy myciu odkręcać by wyciągnąć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 No właśnie nie są dopasowane, bo musze małżonce co jakiś czas przypominać aby podciągnęła gumowy dywanik w samochodzie. Ja tez jak jeździłem to mi sie one cały czas do przodu przesuwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Mam gumowe i nigdy żaden się nie przesunął, dostalem je przy zakupie auta miały mocowania ale nie używam ich bo są upierdliwe, szukaj takich coby nie były gładkie pod spodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 No właśnie nie są dopasowane, bo musze małżonce co jakiś czas przypominać aby podciągnęła gumowy dywanik w samochodzie. Ja tez jak jeździłem to mi sie one cały czas do przodu przesuwały. Podklej taśmę z rzepem i nie będą się przesuwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Gregson ma takich pasażerów jak ja ,siedząc przebierają nogami jak flinstony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Niech przed jazdą zaaplikuje im Restonum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi