Gofers Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam forumowiczów, Potrzebuje Waszej pomocy. Jeżeli ktoś mógłby mi oznaczyć (narysować) na zdjęciach podanych poniżej (Obrazek 2, 3), jak rozmieszczone są żarówki i jaki typ powinien wchodzić w konkretne miejsce. Chodzi mi o uzyskanie takiego efektu(Obrazek nr1). Całe tarcze mają być koloru białego (jak najbardziej czystego odcienia), podobnie podświetlenie pokręteł nawiewów. Nie interesują mnie natomiast zmiany żarówek kontrolek (wszystkie są u mnie sprawne). Chciałbym także aby działała regulacja podświetlenia zegarów i wskazówki zegarów były widoczne (wyczytałem gdzieś że przy zastosowaniu led nie da się zmieniać intensywności podświetlenia i nie widać wskazówek zegarów). Z góry dziękuje za Waszą pomoc, Pozdrawiam Witold Kowalczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Kolego trzeba troszke ruszyć palcem i poszukać! A nie śmiecić for tematami które były! Ponad to jest wyszukiwarka! Uasuń temat i podklej się gdzie trzeba! N.p http//.forum.nissanklub.pl/index.php/topic/65165-p11144-jakie-żarówki-podświetlajace-zegary/ i.t.p. Szukaj a znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 ejj no i namieszałeś koledze przecież on ma P11, a tematu o żarówkach do tego modelu nie ma. Teraz napisał w temacie P11.144 i pewnie nikt mu nie odpowie bo tam zegary są zupełnie inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofers Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dlatego też napisałem w nowym temacie... /Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.